zcn01 33 haftalik hamileyim bazen cok fazla cay iciyorum/icmek istiyorum benim gibi olan var mi aranizda dikkat etmeli miyim ne kadar icmek normaldir acaba🙄
Semraylmz zcn01 Bende çok içiyorum sanırım. Yararlı olduğunuda düşünmüyorum ama işte 🤷🏼♀️ Kansızlık yapıyo galiba.
sudamlasi zcn01 kansızlık yapar dikkat etsen daha iyi olur senin için. Açık içebilirsin çok kapalı içme
AEAS zcn01 Bir çay düşkünü de benim. Sabah kahvaltıda içiyorum çok açık ve bir iki damla limon sıkarak. Eğer misafir gelirse veya ben gidersem de bir kaç bardakla idare ediyorum. Demir takviyesi alıyorsanız üzerinden 2 saate geçene kadar içmemeye özen gösterin sadece.
zcn01 Acik iciyorum demir hapi da kullaniyorum ama ne bileyim 8-10 bardagi buldugu oluyor fazla mi acaba bebegim buyumezse diye korkmuyo degilim
KrlMlkSelmn zcn01 çayın bebeğin büyümesiyle alakası yok bence senin için sıkıntı kansızlık yapıyor yediğin yiyeceklerin demir etkisini yok ediyor Yemekten 2saat sonra içilirse sıkıntı olmaz diye okumuştum
Tugbaylmaz- Çayı hiç sevmezdim ama hamileliğimin ilk haftalarından belli aşırı içme isteği geliyor, sabah akşam en az 3 bardak içtim de tabi 😒 21+1 olduk, demir takviyesi henüz almıyorum bulantı yaptığı için ama kan değerlerim de sıkıntı çıkmadı, çay midemi de rahatlatıyor nedense 😂
Maviii zcn01 bir düşkünde benim sabah 4-5 bardak, bazen ikindi çayı koyuyorum kupayla 2-3 bardak içiyorum. ama napayım yani çok canım çekiyor.. sağlık ocağındaki doktoruma sordum bütün değerlerime baktı sonra döndü dedi ki, istediğin kadar içebilirsin 😁😁
Tubacam Bana da 3 kupa içebilirsin demişti doktorum. Ya 3 kupa çay veya bir fincan kahve sen kendine göre ayarla demişti. Ona göre içmeye çalışıyorum abartmamaya çalışıyorum. Ama zoe oluyor tabi. Bn 30 haftalıgım kansızlıgım yok ama dikkat etmek lazım. Bebek bolca çekecek yakın zamanda.
mucizemizibekliyoruzz zcn01 kansızlık yapar, bebeğin kilo alımını durdurur. Çay kahve maksimum 2-3 bardaktan fazla içmeyin toplamda. En fazla yani oda