Deletedmom8373 Kızlar günaydın 9. Haftaya girmek üzereyim kasık ağrılarım kesildi mide bulantım azaldı sadece göğüs ucu hassasiyetim kaldı korkuyorum bebeğe birşey oldu diye kasık ağrılarınız kaçıncı haftada geçti ya da geçiyor mu öyle
mor_menekse Deletedmom8373 çok normal endise etme ☺️bende de aynısı olmuştu. o haftalarda artık belirtiler azalıyor insan ensie ediyor haklisin ama olması gereken bu merak etme Allah’ın izniyle herşey yolundadır. Herkesin vücudu ayrı tepki gösteriyor bazılarında devam ediyor belirti kimisinde yok oluyor
Bebekdelisi Deletedmom8373 geçmedi canım sadece agrı ile büyüdü iç kısım bir dönem durup geri baslayacak korkma
Bilge-96 Deletedmom8373 ya biz henüz 5 haftalığız benim de böyle günde 4-5 defa gelen şiddetli kasık ağrılarım oluyor. Ben de korkuyorum bi aksilik var mı diye ama normal mi dersiniz
Deletedmom8373 Bebekdelisi Ara ara yokladı biraz mutlu oldum çok takıyorum en kötü huyum bu birşey olacak diye korkuyorum
Bebekdelisi Deletedmom8373 yok cnm takma bazende baya sancı gibi gircek bıçak gibi farklı gelicek alttan iğne batar gibi olucak korkma hiç büyüyor rahım bebek tüm organlar resmen yer degısır gibi oluyorsun
Deletedmom8373 Bilge-96 Uzun olmadığı sürece sorun yok demlenmiş canım 10 dk boyunca düzenli ağrı biraz riskli demişler ama zaten o kasılmalar 10 dk sürmüyor. Çok çok normal geçince de insan yine korkuyor bi tuhaf şu belirtiler olsun mu olmasın mı karar veremiyoruz 😂
Bilge-96 Deletedmom8373 hakikaten öyle ya 🥲 10 dakika sürmüyor sanırım ara ara gelen şiddetli 3-5 dakika süren ağrılar genelde benimki kanama lekelenme olmuyor zaten