Mucizemi_beklerkennnn Mrb kizlar 2.gebeligim 16 haftadan beri hissediyorm hareketlerni ama o kdar az ki gunde 2 defa anca ilk cocugm asiri hareketliydi su an 18+6 haftaligiyz ama az hareketli normal mi ?
serpilctn Mucizemi_beklerkennnn 18. Haftada ne bekliyordun ki takla atmasını mi daha çok erken hareketleri duzensiz olabilir ilerleyen haftalarda düzene girer
Elilar2225 Mucizemi_beklerkennnn ben artık kabullendim bebeğim hiç bir zaman öyle çok hareket eden bir bebek değil. 36 haftalık şimdi her şey normal gün içerisinde hareket etse yetiyor
Merveofs Benim ilk gebelik siz daha tecrübelisiniz amaa ben de ilk hissetmeye başladığımda aşırı azdı hareketler şimdi artık hareketlerinden şikayet ediyorum yavrunun 😬 32+5
Mucizemi_beklerkennnn serpilctn hayr tabikide cikolata yiyince weya sirt ustu uzandgmda yani o kipirtilarni hissetmek istyorum ama yok cok az hareketi o yuzdn kfama takldi
serpilctn Mucizemi_beklerkennnn çok çok erken canım benim 25. Haftada düzene girdi kafana takma 30 lu haftalara geldin mi hareketten uyumayacaksin 🤣🤣