Sehrbnon122 girl_boy_annesi cok tesekkür ederim canım hep bacak arasını saklardı göstermedi kızçemin fotosunu cekiyordu doktorum hep ilk defa bu hafta da oğluşumun ultrason fotosunu verdi
Sehrbnon122 Mihrimahvuslat insallah canım insallah ben 3 yıl bekledim bak Rabbim banada güzel kısmetler saklamış sanada vardır elbet güzel rızklar
Mihrimahvuslat Sehrbnon122 biliyorum canım senle ilk aktif olduğumda baya konuşmuştuk çok şükür nasip etmiş sanada benimde 5 yıl oluyor bakalım zaman ne gösterir zaten askere gidecek bide
Mihrimahvuslat Sehrbnon122 amin inşallah canım bakalım bu yıl içinde gidecekte tam zamanı belli değil 5 olmuş zaten gidip gelene kadar tedavi falan derken 6 yılı bulur geçerde🥺
___Havva27 Sehrbnon122 hayata 1 0 önde başlamışsın 1 kz 1 oğlan aynı anda 2 meyveyi tadıcksn maşallah Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Sehrbnon122 ___Havva27 ayy canımsın insallah sağ salim dpgsunlar da başka bisey istemiyorum yaa tesekkür ederim
Mihrimahvuslat Sehrbnon122 sağol canım benim Allah razı olsun sağ salim kucağına alırsın bebislerini sende 🤲🏻☺️
Cnsasln Denizpyraz teşekkür ederim bunada bakabilir misiniz rica etsem 🎀 https://resimyukle.io/r/VwSvLG4pLS