Ozlemdrn Gece gece canım hamsi jstedi nerden geldj aklıma bilmiyorum mevsimi bile degil nerde bulabilirim acaba
Kokturk Ozlemdrn Bebek istemiştir onu ☺️ Balıkçılara gidin bence akşam üzeri gün içinde tutulan balıklar gelir taze taze yersiniz ☺️
mavi0803 Ozlemdrn canım biz geçen a 101 den aldık çok kötü ve bayattı sakın alma çok kötü olduk zehirlendik sandık mide bulantısından kustuk hep
Ozlemdrn Deletedmom83940 zamanı olan bsyi canim istemez zaten🤣🤣🤣 hep imkansız hep olmayanlara sevdam🤣
Deletedmom83940 Ozlemdrn a101 de var ama ben hiç almadım güvenipte ne olur ne olmaz onun yerine bildiğim balıkçıda yedim ama şu an hamsinin zamanı değil zaten
Bekleyenler Dardenel in var hamsi konserve gibi onlar kötü olmuyor. Bence dondurulmuş olanlardan daha güvenli. A 101 dolapları güven vermiyor bana.
Ozlemdrn Bekleyenler Bende tereddutteyim bide hiç almadım dondurulmuş ürün konaervede yemedim yenir mi hamileyken😊
mavi0803 Ozlemdrn evden kokusu bile çıkana kadar kustum kesinlikle tavsiye etmem diğer balıkları yemiştik donmuş onlar iyiydi ama hamsi kesinlikle alınmaz