benimmdunyamm Oksapardan önce coraspirin kullanıyor muydunuz şimdi ben coraspirin içtim yarın direk iğneyi vurabilir miyim yoksa beklicem mi doktor birşey demedi coraspirin bitti iğne baslicaksin dedi
Serraee benimmdunyamm canım hamile misin?Ben hamileyim hem coraspin hem oksaparı hergün düzenli kullanıyorum.Herkesin hamileliği farklı tabi en dogrusunu doktorun bilir.
mor_menekse benimmdunyamm hamile kalmadan 1 ay coraspin kullandım sonra hamile kaldım coraspin ve igne ikisini kullanıyorum. Oksapar kahvaltıdan sonra coraspin akşam yemeginden sonra kullanıyorum
teacherozlem benimmdunyamm ben coraspin değil de normal aspirin ve kan sulandırıcı iğneyi aynı anda kullanıyorum
teacherozlem benimmdunyamm şu an 13 haftalık olmak üzere ama tüp bebek ile tedavi gördüm ben aspirin 32. Haftaya kadar oksapar da doğuma kadar kullanacağım
mimar_anne Hamile kalmadan önce coraspin başladım hamile kalınca hem coraspin hemde oksapar iğne kullanmaya başladım hala öyle
benimmdunyamm mimar_anne AA ikisini birden mu kullaniyorsunuz bana 32 haftaya geldiğim için coraspirin bırakıyorsun iğneye başlıyoruz dedi
benimmdunyamm Serraee hamileyim canım 32 haftalık oldum bu zamana kadar coraspirin kullanıyordum doktor coraspirin bırakıyorsun iğne başlıyorsun dedi iğne yazdı