Bilge-96 Merhabalar.. Ovitrelleden sonra 13. ve 15. günlerdeki gebelik testi resimlerim aşağıdaki gibi.. giderek silikleşirse ilaç etkisidir diye okumuştum. Hala inanamıyorum tam anlamıyla da sevinemiyorum. Salı günü kan testi için randevumuz var ama içim içime de sığmıyor. Tecrübeliler bilir, sizce hamile miyim? İlaç etkisi mi yoksa? https://resimyukle.io/Zj6o285j8H.link
Zuzununannesi01 Bilge-96 oy maşallah ya iyice koyulaşmış geçenkinden inşallah bebişi de görürsünüz canım ya hayırlı olsun
esraaaaas Hayırlı uğurlu olsun benimde ovitrellenin 6 günündeyim heyecanla bekliyorum inşallah Rabbim herkese versin sağlıkla mutlulukla kalın..
YeniGebe96 Bilge-96 aynisini bende yasadim igne ile bu test yanlis sonuc vermiyor. 12 haftalik hamileyim. Hayirli olsun💕
2022bebeki Bilge-96 merhabalar ilaç etkisi olduğunu sanmıyorum. Ben iğnenin 11.gunu regl olmustum çünkü hayirli olsun size 😍
2022bebeki Bilge-96 Ah ah öyle bir mucize ki çok iyi anlıyorum sizi❤️ Rabbim sağlıcakla geçirtsin surecinizi
Ada_ada Bende de böyle olmuştu, emin olmak için bir kaç gün art arda test yapmıştım kan testine kadar. Gitttikçe koyulaşmıştı. Tebrikler,Allah kucağınıza almayı nasip etsin😊