mom130 https://www.hizliresim.com/ofuywvd Bu testi yaptığımda idrarımı tutmuştum baya. Bundan bir saat sonra tekrar yaptım bişey çıkmadı. Aceba yok diye mi yoksa tutmadığım için mi.
Adeninannesiii mom130 ikinci çizginin oluşması gebelik göstergesi tabiki ama varsa elinizde Bitane erken gebelik testi yapın derim
Burcuhanm1 mom130 öncelik gününüzün geçmesi geçtimi ? Adetiniz düzenlimiydi ? Sizi ne şüphelendirdi ? Ama negatif gibi duruyo silik bile çıkabilirdi ama belkide şüphelendiğiniz şeyler varsa daha testte gözükmez kan vermek gerekir.
TeoMom mom130 Var gibi canım ama yanıltıcı olabiliyor bence yarın erken gebelik testi yap yine çift çizgi görürsen kan verirsin
mom130 uraz_ve_annesi- günüm karışık. Rahim filmi çekildim. 15 gün sonra tekrar üç gün kanamam oldu adet gibi. Normal günüm geldi tekrar olmadım. Test yaptım
mom130 Burcuhanm1 rahim filmi çektirdim 15 gün sonra tekrar üç gün boyunca adet gibi kanamam oldu. 15 gün oldu o kanamam biteli. Yani asıl olmam gereken gün de geçti. Şüphem şu gündüz sürekli uykum geliyordu. İki üç gündür saat beş altı gibi uyku bastırıyor.
uraz_ve_annesi- mom130 bence sabah ilk idrarla tekrar deneyin erken gebelik testiyle en kesin sonucu alırsınız
mom130 uraz_ve_annesi- ben bir buçuk yıldır gebe kalamiyorum. Ve eşimle boşanmaya karar verdik. Zaten sıkıntılı bı evliliğim vardı. Ailem de dedi ki hayırlısı olsun varsa da Allah’ın takdiri bu kadar zaman olmadı şimdi olursa eğer. O yüzden tam emin olmadan zaten açıklamak istemiyorum.
uraz_ve_annesi- mom130 Allah yardımcınız olsun o zaman kan verin siz yarın sabah inşallah hakkınızda hayırlısı olur
TeoMom mom130 O zaman yarın kan ver canım kafan rahat eder senin için de hayırlısı olsun inşallah çok daha mutlu olursun💕
Burcuhanm1 mom130 öncelik cocuk olmasın ozaman , öncelikle eşiniz ile aranızdaki sorunları çözün bebek sorunlu bi eve doğarsa ömrü boyunca sorunlu olur allah korusun. Bence önce eşinle konuşmalısın anlaşmalısın rabbim mutluluk versin yuvana kalbine göre versin
Dolunaybelinay mom130 bence var. Bende kapağı nı açmıştım 😂 aynı bu sekil di. Bir test daha deneyin ilk idrar la erken gebelik testi