Hssss Arkadaşlar merhaba 18 haftalık gebeym hamileliğimden önce lazer epilasyon yptıryrdum şu an son birkaç seasnsım kaldı doktoruma devam edebilirmiyim dediğim de lazerin bir sakıncası yok dedi ama emin olamadım varmı gebeliğinde lazere giden
Gulsah1616 Hssss hamileyken x-ray cihazlarında bile geçmek sakıncalıyken lazer epilasyon aklınıza bile gelmesin
Momy_eyyuptalha Hssss doktorum yapma demişti bende hamileligimi öğrenir öğrenmez dondurdum lazer yaptırdığım yer gebelik olursa haberimiz olsun donduralim doğumdan sonra başlatalım bende daha bir seansa girmeden dondurdum çünkü hamile olduğumu öğrendim 😂🙈❤️herkese göre değişiyor galiba yapanlar varmış ama bende kendim açımdan yapmak istemedim
Moonlight38 Hssss Bir çok yer hamile kadınlara lazer yapmıyor. Bebeğin her şeyden daha önemli, lazer dediğin doğum sonrası da olur, bebişinin sağlığını riske atma canım. Allah muhafaza bir sıkıntı olsa, lazerden olmasa bile daima kendini suçlu hissedeceksin
Ummu_gulsevinc Bence her türlü sakıncalı sonuç olarak ışın alıyor vücut çoğu doktor asla önermiyor onerenin de aklına şaşıyorum