sudeakdas_16 10 dk bir karnımda kasılmalar oluyor çocuk top gibi ortada yığılıyor sanki nefesimi kesiyor belim ve sırtımda da şiddetli bi ağrı var 2 3 gündür ağrıyordu bugün fazlalaştı ve 4 saattir daha çok arttı ağrı kızlarr sizce sancılarımmı başladıı ??
Feride11_ sudeakdas_16 bugün kendini fazla yordn mu canım ondan olabilir solluna uzan ve kasillmalrin dakikasını tut 5dkkabin altına düşerse hastaneye git ama uzanınca gecebilir yorgunluktnda oluyor
Yildizparlak sudeakdas_16 kasılmaların 5 dakikada bir geliyorsa hemen hastaneye git canimm Allah yardımcın olsun
sudeakdas_16 Yildizparlak yaklaşık 10 dk da bir geliyor kasılmalarım ve sırtım belim çok ağrıyor :( teşekkür ederim bu arada allah razı olsun
sudeakdas_16 Feride11_ uzanıyorum geçmiyor ve bugün gün boyu yattım evde 4 saattir böyle kıvranıyorum kasılmalarım 10 dk da bir oluyor
NEZ_123 sudeakdas_16 kaç haftalık gebesin dk tut uzan geçerse yalancı geçmezse doktora hakkında hayırlısı olsun inşallah
Edoosum sudeakdas_16 Allah yardimciniz olsun❤️ Kac haftalik hamilesiniz? Ben suan 40+3 oldum ama hala ne bi sanci nede bir agrim var.. sabirsizlaniyorum artik😅😊
Yildizparlak sudeakdas_16 CNm sen 4 saattir kivraniyorsan doktora görün acilman vardır belki müdahale edilir sana
Merveomer34 sudeakdas_16 vücut doğuma hazırlanmak için yalancı kasılmalar yapabilir 🌸sancı dakikaların sıklaşması lazım doğum için ilk 10 dakika sonra 5 dakika sonra 2 dakikani gibi
Bbsb sudeakdas_16 git doktora hemen ciger gelistrici vuturlar her ihtimale karsi buraya yazincaaya kadar gtmeliydiniz coktan
Edoosum sudeakdas_16 daha erkenmis dedikleri gibi vucudun hazirlaniyor olabilir😊. Dus almak iyi gelebilir kasintilara.. ve bi doktorunuza basvurun emin olun. Burada herkes bisey yazabilir😅
sudeakdas_16 İki defadır da böyle afedersiniz yeşil sarı sümüksü akıntım geliyor nişan dedikleri bu olamaz değil mi😭
Edoosum sudeakdas_16 sanirim o normal bi akinti. Nisan gelince acik pembe yada kirmizi biliyorum ben.. yasamadim daha ben bisey bu haftalara kadar😭
Merveomer34 Edoosum doktorunuz da yapıyor bunu vajinal muayene gibi afedersiniz vajinayı parmaklamak aslında yada korunmasız ilişki bunlar tetikleme oluyor