mhmmddgc mavisssanneee İlk kızım 34 de doğdu 2270 Ciğer geliştirici yaptırmıştım ancak 8 gün yoğun bakımda kaldı. Ben preeklampsiydim bebek beslenrmiyordu zaten beklediğimiz bişeydi. 32yi görsek şükür edeceğimiz durumdaydım
Findik92227 mavisssanneee Eltim 34 haftalık doğum yaptı ciğer geliştirici iğne yapmışlardı ama 2 hafta kuvezde kaldı şimdi gayet iyi
JJ19 Gorumcem yapti, ciger gelisitirici vurdular bebege, 2 gun kucezde kaldi sonra cikti nirmal bir bebek su an saglikli 6 yasinda
mavisssanneee JJ19 o iğneyi banada vurdular bugün yarın bidaha vurdurcam peki kaç kilo doğmuştu biliyomusnz
AysunBkr 5 gun önce 33 haftalıkken acil sezeryan ile dogum yaptım ciğer geliştirici vurdular iki tane bebeğim suan kuvezde ve ne zaman çıkacağını bilmiyorum normal bebeğe göre yogun bakımda daha fazla ilgileniyorlar içim cok rahat 1610 doğmuştu ama şişkinliği gidince biraz düşmüştü. Hergun kendimi sağıp sütümü götürüyorum beslenip daha hızlı büyüsün diye
AysunBkr benimmdunyamm amin inşallah plesanta ve bebek ayrilmaya başlamışti ve kilo alımı durmuştu sabırla bekliyorum geleceği günü 🥹
mavisssanneee Açıkçası şöyle ben şuan 32+6 dayım boynunda kordon var 34 te alalım dedi 32+6 olmama rağmen bebeğim 2 kilo 284 grm bende nolur diye merak ediyorum açıkçası
AysunBkr benimmdunyamm ust solunum yolu enfeksiyonu olmuştum aşırı bir öksürük vardı her öksürüğümde çok korkuyordum bisey olacak diye hareketleride yavaşlamıştı serum için gittim ama doktor bakınca anladi eşten ayrılmaya başlamış ve ic kanama yapmış dedi buda beni zehirlemeye ve çocuğun beslenmesini gerilemesine sağlamış. Sans eseri gitmeseydim Suan bebegimi kaybedecektim. Doktor bu eşten ayrılmayı 1 haftalikta olmus olabilir 2 gun öncede 2 saat oncede olmuş olabilir dedi
AysunBkr benimmdunyamm evet çok şükür rabbime şimdi yanımda olmasada en kısa zamanda gelecek inşallah. Rabbim hayırla kucağımıza almayi nasip etsin tüm annelerin 🌸😍