533460 minigimankara6- vücudun şu anda doğal lavman yapıyor olabilir arkadaşım ishal olarak muhtemelen doğumun çok yakın rabbim kolaylıkla nasip etsin kavusmanizi😍
minigimankara6- Kbraylmz1 mmihri 533460 Mervenur_56 Rabia-66 Rabia-66 Tiredmother Kızlar doğurdum sezeryan ile 😍
Mervenur_56 Kızlar benim de sürekli koyu renkli lekeler oluyor ve 2 gündür geceleri şiddetli sancı vuruyor şuan hafif sancım var ne yapmalıyım
mmihri minigimankara6- Yaa Rabbim sağlıkl sıhhatle büyütmeyi de nasip etsin. Vatana millete anne babasına hayırlı evlat olsun inşallah 🌸
Burcuhanm1 minigimankara6- yaaaaa maşallah kuzum darısı bize inşallahh gözünüz aydın olsun♥️♥️♥️♥️♥️♥️🐛🐛🐛🐛🐛
3babymom minigimankara6- ilk hamileliğimde doğuma birkaç gün kala İshal başladı durduk yere dr gittim sordum ishal bazen doğum belirtiisi olabiliyor dedi gerçekten de 38+3 de doğum yaptm sezeryanla
Tiredmother minigimankara6- oyy gözünüz aydın rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza 😍
Mervenur_56 minigimankara6- Rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah analı babalı büyüsün 🤲