Busrabnrby Bayanlar hiç hesapladiniz mi çin takvimi veya Rus takvimini çin takviminde kız Rus takviminde erkek çıkiyo 😊😊
JJ19 Chin benim iki cocukta gorumcemin iki cocugunda annemde kisacasi kime yaptiysam dogru cikti, ama tesadufte ola bilir
Busrabnrby JJ19 walla bende genelde hesapladigim kişilerden tutugunu duyuyorum ama bı kaç yerde kız bı yerde erkek diyo 😂
JJ19 Busrabnrby internet cin takvimi otomatik hesaplama yanlis cikiyor , sen takvimin kendisine bak ocak ve ya subatta dogmadiysan yasina bir ekle sadece bir de hamile kaldigin aya bak
busraaaugurrr Busrabnrby Otomatik bakmıştım kız çıkmıştı birde diğerine bakayım ne çıkacak ☺️Gerçi Rabbim en iyisini bilir herkese hayırlı ve sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah 🤩
Busrabnrby busraaaugurrr tabikii öle canım sağlıklı olsunlar yeter ama insan merak ediyo 😊 kaç haftalık
busraaaugurrr Busrabnrby Aynen canım ☺️Otomatik baktığım biri kız biri erkek çıktı normal baktığım erkek çıktı☺️Şubat ayına 1 ekliyor muyuz peki🙊Henüz daha yeni canım 4hafta 6 gün😊
gozdehun Busrabnrby 09/07/1990 6/4/2022 de hamile kaldım, nisan ayında cccoooookk tesekkürler ❤️❤️❤️❤️❤️