Fslymerve nbhtcni Merhaba ben ahmet beye gidiyorum çook memnunum çok ilgili güler yüzlü bi doktor. Tabi doktordan ne beklediğinize de bağlı ama ben ilgisinden ve bilgisinden çok memnunum
nbhtcni OzgeSyr_ kardeşiydi değil mi Mustafa başaran, klinikleri var. Memnun musunuz peki. 33 haftalık hamileyim Mehmet bardakçıya gidiyodun ama sevmiyorum luan kendisini doktor arayışımdayım son aylarımdayım acilen bulmam lazım birini
OzgeSyr_ nbhtcni evet kardeşler ahmet beye hıc muayene olmadım ama onun da cok iyi bir doktor oldgunu duyuyorum hep mustafa bey rısklı gebelıklere daha cok bakıyor galıba myomum var benm sıkı takıpteyiz 8 haftadan berı gıdıyorum 33.haftam ben cok memnunum açıkcası gayet ilgili ve bilgili biri
OzgeSyr_ nbhtcni yok internetten arastırın ıstersenız haftanız ileride ama acele etsenız ıyı olur nacızane fıkrım bazı hekımler cekımser oluyor cnku ılerı hafta hasta kabulune
OzgeSyr_ nbhtcni evet tek klinik ikiside kadın dogum uzmanı hatta bırı musaıt olamazsa mesela acıl durumlarda bırbırlerıyle paslasıyorlarmıs 400 lira muayene ucreti nst 20 tl kontrollerde almıyor zaten bu işi asla para ıcın yapmadıkları cok belli
nbhtcni OzgeSyr_ evet maalesef öyle oluyo haftaya gidicem inşallah Ahmet baaşranı bi arkadaş önerdi, Mehmet ide önermişkerdi ama en son gittiğimde çok sinirlendim. En kısa sürede gitmem lazım dediğiniz gibi umarım kabul ederler
Aysbebis Fslymerve doğum yaptınız mı Ahmet hocaya gitmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz doğumdaki yaklaşımı nasıl