Merve71 Bugün ayrıntılı ultrasona girdim ve bağırsak ta parlaklik olduğu çok az ihtimalde olsa down sendromu olabileceği söylendi. Herşey rabbimden kızım herseyiyle kabulüm.böyle bir sorunla karşılaşıp düzelen var mı aceba ?
Msa Merve71 gözünüz aydın geçmiş sizin. Ben de dün öğrendim ve ben taramaları yaptırmamıştım o yüzden muallakta kaldı. İnşallah yavrumunki de geçer
Merve71 Deniz2961 düşük te olsa down sendromu dedi doktor ikili ve uclu temiz çıktı Bugün böyle olunca şaşırdım ne tepki vereçegimi bilmedim 😑 inşallah benimki de gecer hayırlıca 🙏
Deniz2961 Merve71 bnm doktor hep bbk te olbılır ddı ikili uclu temiz cıkmş tü bnmde tek bana hıc birsey ifade etmez dmştı
Merve71 Deniz2961 yer gök dua ile rabbim hepimize evlatlarimizj bağışlasın.hayırlıca kucaklarimiza alalım 🙏
Merve71 Hartkc evet canjm detaylidan 10 gün sonra tekrar ultrasona girdim ve geçmişti hersey yolunda çok şükür
deletedmom893 Canım ben 1 haftadır bunun için doktor doktor geziyorum bu parlaklık tek başına sorun teşkil etmez dedi 2 ki 3 lü testin temizse korkma ki o detaylı ulturasondaki ense kalınlığından bile anlıyorlar down sendromlu olup olmadığı o yüzden içini ferah tut canım tek başına bir sorun teşkil etmez inşallah diğer herşey normalse içini ferah tut 🙏
Merve71 Hartkc inşallah canjm tek başına bir belirti değilmiş ve doğmadan önce mutlaka geçermis. Ferah tut içini 😊
Merve71 Msa inşallah geçer canım. Çoğu kişinin ki.doğmadan geçiyormuş dua et içini ferah tut Allahın izniyle duzelir 😊