Annecikk34 Seherbilgic bu haftasonu tekrar gideceğim bakalım ne diyecek. Biraz sabırsızlanıyorum doğurmak istiyorum artık
Seherbilgic Annecikk34 bende haftaya salı gideceğim senin gibi bir doğurmak istiyorum bazen de göbeğimi çok sevdim biraz daha kalsın istiyorum 🥰🥰
Annecikk34 Seherbilgic evet hareketleri falan çok hoşuma gidiyor onu hissetmek onunla iç içe olmak 🥰 keşke doğduğunda hep küçük kalsa büyümeseler bebekler 😇
zeynepdurunun_annesi Seherbilgic ay biz de marul olduk 🐣❤️ son 20 zaman hem çabuk geçiyo gibi hem de hiç geçmiyo gibi geliyo 😂 ayrıca 37. haftadaki bu bebiş neden kötü çizgifilm karakteri gibi gülüyor anlamış değilim 😂😂
2Prensin_annesiii Seherbilgic biz hindistan ceviziyiz daha bende simdiden heyecan var son gunlerde nasil olurum bilmem
selmabttl3 Seherbilgic bizde marul 🥬uz şuan son17 kaldı bakalım ne zaman gelcek sağlıkla gelsin minnoşlarımız
selmabttl3 Seherbilgic valla biz çıksın istiyoruz iki tane ablası babası biran önce gelsin istiyor bende valla çok zorlanıyorum artık