Mucizem_00 Kızlar 17 haftalıgım gece sürekli tuvaletim geliyor ve kaç kez kalkıyorm bilmiyorum yani sizde de aynı durum olıyor mju
Mferideb Mucizem_00 valla o haftaya kadar bende öyleydim gözüm kapalı gidiyordum artık uyku vaktime yakın su içmeyi bıraktım anca sabah 7 8 gibi kalkıyorum bi daha
Ecceee Mucizem_00 bi de son trimesterda görün, şu an tuvalete yatak serip yatsam daha az yorulurum..geceleri gözümden uyku akarken 2 saatte bir tuvaletteyim, uykum kaçmasın diye gözlerimi tam açmadan gitmeye çalışıyorum bi gün düşücem diye korkuyorum 😂😂
Selamcanim 25 haftalığım. Sırf tuvalet için uyku nedir unuttum. Bir de ben çok su içen bir insanım. Hepten beter durumum. 🤣🤣
Mucizem_00 Selamcanim cok suda içmiyorum aslnda ama ne bileyim ayy cok kötü aglcm sürekli kalk yap gel geri yat, karnında baskı hisset 🥺
Selamcanim Mucizem_00 ağlama kız. İlerleyen zamanlarda daha kötü. Utanmasam tuvalete yatak sereceğim ben. 😂
Mferideb Mucizem_00 uyumadan bir saat önce bıraktım sıvı tüketmeyi 17. Haftamdan beri içmiyorum düzeldim çok şükür
Mucizem_00 @“Selamcanim”# Selamcanim aglamak İcin omuz arıom şuan🥺🤣 bende sersem de yatsam oyy cok yoruluyorum
Gamzedngdn Mucizem_00 37+2 günlük hamileyim cuma günü doğum yapacağım her gün altıma kaçırdım sanıp kaçırmadan nasıl bu güne geldim bilmiyorum ilk kızımda böyle değildi bu sefer çok daha fazla oldu bazen geçmiyor 😂
Mucizem_00 Gamzedngdn kızda mı genelde acaba böyle olıyor ya benm de cok büyük oranda kız dedi cinsiyetin
melina2020 Mucizem_00 😆Aynen Vallaha kaç defa kalktığımı sayamıyorum korkuluk gibi geziyorum bütün gece 😆
melina2020 Mucizem_00 Daha 10 haftalık canım 🥰 belli değil 30 da kontröldeyim bakalım gösterecek mi insan merak ediyor 😁Senin belli mi cinsiyeti 🥰🌸