Esra___ Kızlar bugün 32+1 olduk oğlumla 18.haftadan beri makat geliş 2 gün önce kontrolüm vardı hala dönmemiş doktorum bu şekilde çok baskı yapar seni üzer dedi ben de çok aşağılara vuruyor bazen vajina üstüne ve kasıklarıma vuruyor özellikle son 1 haftadır dedim vajinal olarak rahim ağzını ölçtü kapalı sıkıntı Yok dedi önce 32 mm dedi sonra tekrar baktı 36 mm dedi bi de bu ara hareketleri çok azaldı doktorum pozisyonundan kaynaklı olduğunu söyledi bebeği dönmeyen anneler sizin de bu şekilde çok aşağılara vuruyor mu bir de hareketleri azaldı mı çok kafama takıyorum 😔
Esracim Esra___ bende 32+0 dayım iki gün önce doktora gittim popo gelişi dedi bebeğim için. Cinsiyeti erkek. Beklicez dedi dönmesini. Bazen ayaklarını oynatirken aciyor alt taraf ama kasiklarima ağrı vurmuyor. Şükür azalmadi hareketleri.
Kbra91 Esra___ 36 haftada doğum kanalına gitmişti çok istiyorum normal doğum ama bugün kontrolüm vardı ya 38+4 oldu tekrar dönmüş Makat geliş dedi doktor 10 güne dönmesse sezeryan dedi. 😰 hareketlerini gayet iyi hissediyorum şükür
ebruulas92 Esra___ 38+2yim hala dönmedi göğsüme çok baskı yapıyor aşağılarada çok vuruyor sezeryan olucam 2gün sonra doktor 35de dönmesi gerekirdi dedi
Esra___ Esracim hiçbir sorun yokmuş suyu iyi kilosu iyi ama bu ara az hareket ediyor doktor da kontrolde uyandırmadı uyuyordu insan herşeyden korkuyor artık saolun cevabınız için inş döner bebişlerimiz
Esra___ Kbra91 ben de hissediyorum Cnmm ama 1 hafta önceki kadar değil arada yapıyor böyle ama endişelendim normal doğumu da çok istiyorum inş hakkımızda hayırlısı olsun
Esracim Esra___ valla tatlım bir ay önce annemlerdeydim ortam çok sesliydi. Oradayken çok hareket etmiyordu. Bende endiselenmistim. Dedemlere gidiyordum orda da gurultuluydu. Ama şimdi eve döndüm burda normale döndü hareketleri. Belki ondan da olabilir.
Kbra91 Esra___ inş Normal olur bende o duyguyu tatmak çok istiyorum ama Rabbim nasıl isterse Sağ sağlim kucağımıza alalım bebeklerimizi
Esra___ Esracim bilmiyorum Cnmm ya sonuçta kaç haftadır ters bu çocuk bu ara canı istemiyor herhalde 😔 çok korkuyorum ben de böyle olunca inş düzelir yine
Esra___ ebruulas92 benim doktorum da 35.haftaya verdi randevu illaki döner takma dedi ama benim pek umudum yok hakkımızda hayırlısı artık