15689 Hamileliğimin başından beri en sevdiğim iki içeceği içemiyorum çaydan ve kahveden çok tiksindim sizdede öyle olan var mı merak ediyorum
Semaveyso 15689 bende aşırı çay tüketen biriydim şimdi içemiyorum tiksinme değil de hiç içmek içimden gelmiyor
Hasarbusra Deletedmom52620 Deletedmom52620 sen aynı ben canım bende aynı öyleyim dışarda ki herşey daha güzel geliyo evde yaptığm salatadan bile tiksindim ama dışarda olan lezzetli geliyo inanilmaz bı şekilde normalde salata aşığı bı insanım bende anlmdm kendimi
Deletedmom52620 15689 aynen 😂 herhalde üşengeçlik bebeğime de geçti kalkınca midemiz bulanıyor hazır gelince herşey tatlı geliyor 😂😂
Merve201119 15689 evde oldum olası içemiyorum hamilelikle alakası yok ama dışarıda çayın tadı okadar güzel geliyorki hamileykende durum boyle
3babymom 15689 günde ¾ defa kahve içen aşırı seven ben Hamile olduğundan beri binde bir içiyorum sevmiyorum çayla gününden aram yoktur onu es geçiyorum ama kahveyi bıraktım canım istemiyor
Se19 15689 beeeennn👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 İlk hamileliğimde olmamıştı ama bunda aşk yaşadığım içmezsem başıma ağrılar giren çay ve kahveden aşırı tiksindim….
68Tazeanne İlk haftalarda ikisinden de tiksindim hemde öyle böyle değil, çay demlerken öğürüyodum eşim demliyodu kendine göre 🫠 şuan 28 haftalığım 1 ay falan olmuştur düzeleli kahvede sorun yok içebiliyorum ama çayı hâlâ keyif alarak içemiyorum 🥹
BoyGirlAnnesi 15689 ben oğluma hamileyken çay kahve içemedim 7.ayıma kadar falan bu hamileligimde de çay içemedim Türk Kahvesi içebiliyordum ama 6.7 aylarda içmeye başladım çayı yine
Satiyeak 15689 hayir hic tiksinmedim aksine cok fazla bardak icesim geliyor ama 200 mg yani 3 bardak icersem onu gecmemeye calisiyorum:)
Se19 15689 yok malesef :) ilk bebeğim kız, yarın 9 hafta oluyoruz ama ben yine kız hissediyorum :))sizin kaçıncı hafta? Hangimiz cinsiyeti erken öğrenirsek yazalımm :)
Vera09 15689 ben çaydan aşırı tiksindm üç ay içemedim. Şimdi arada içiyorm ama eskisi gbi zevk almıyorum. Önceden her akşam mutlaka demlerdm artk yok