adenleyolculugumuz_ kızlar kafayı yicem avrupadaydım Anadolu’ya taşındım sancaktepeye, araştırıyorum adam gibi hastane yok. Taaaa kontrole burdan mecidiyeköy apex e gidiyorum ya otobüsle şaka gibi kafayı yicem artık lütfen burda tatlı dilli minnoş bir doktor önerin
Zuleyha24 adenleyolculugumuz_ bende Samandıra da oturuyorum Kurtköy Emseye gidiyorum Doktorum canan hanım çok tatlı ve ilgili bir doktor biraz pahalı ama hastane
BuseGamze adenleyolculugumuz_ Bende senin gibiyim canım Avrupa yakasında doğdum büyüdüm evlenince Anadolu yakasına taşındım Çekmeköye bende hamileyim ve buralarda hastane araştırması içindeyim bikac tavsiye aldım özel bolge hastanesi Sancaktepe’deymis sanırım muayenesi de 250 TLmiş.
TeoMom adenleyolculugumuz_ Kurtköy Emsey hastanesi Canan hanıma gidiyorum ve çok şeker insanı rahatlatan bir doktor yine aynı hastanede Gülcan hanım da iyi evet biraz pahalı ama doğum konusunda iyi bir hastane🥰
MeyraRana adenleyolculugumuz_ şehit ilhan varank ta cihangir çakmak var çok güzel bi doktor randevu bulamazdım sırf onun için acilden giderdim kadın doğum doktorlarıda ii çocuk doktorlarıda perinatoloji yok diye Ümraniye de yapmak zorunda kaldım ama olsaydı kesinlikle o hastanede yapardım.
Birsennn BuseGamze Erdem hastanesi çakmak şubesi yakınmı bilmiyorum sana ama zarife kerimova doktorum memnunum düşünürsen eğer muayne ücreti 180
Cigilipub @“Mmucizeminannesii”#p2 erbil çakar var zeynep kamilde perinatoloğ ayrıca özel muayenehanesi de var ümraniyede gerçekten ilgili bir doktor ister özelde ister devlette gidebilirsin canım
silan-1 Bende senin gibi avrupa yakasından yeni sancaktepeye taşındım bebeğim doğalı 15 gün oldu bu civarda hastahane bulamadım medipol çamlıcada doğum yaptım dr.kerime binici öneririm
Cigilipub Ballisi533 inan bilmiyorum canım hem devlette hem özelde çalıştığı için yoktur belki ben de forum üzerinden öğrendim gittim çok ta memnun kaldım 60 a yakın organ ve uzuv incelemesi yaptı bebeğimde parmaklarına diline kadar baktı sana klinik numarasını vereyim bir görüş istersen 0 (216) 316 43 43
Dlkozdmr adenleyolculugumuz_ Kurtköy’de Emsey hastanesi Gülcan hanıma gidiyorum ilk hamileliğimdede ona gittim çok severim çok kibar bi doktor..
Damla-yzc adenleyolculugumuz_ çamlıca medipolde dr. Hüsniye sedef binöz ☺️ Çok tatlı çok şeker ve çok da tecrübeli olduğuna inandığım doktorum. Tabsiye ederim canım
Elifsahin93- bende Sancaktepe oturuyorum. Ortadağdayim. Sultanbeyli Saygı Hastanesi Ebru hanıma gidiyorum. Eğer durumun müsaitse Emsey hospital Gülcan hanım. İlk 2dogumumu orda o yaptı.