Ruzgartooo91 Kizlar yesil akintim var 33 haftalik gebelik doktor ne fitil verecekti başka sorular kaynadı aklımdan çıktı gitti sizinde başınıza geldiyse isim verebilirmisiniz almak için değilde pazartesi sağlık ocağına gideceğim her dk doktora gitme şansım yok maalesef uzak
Gulbenkrt Ruzgartooo91 bende bir kurtulamadım ilk haftalardan itibaren enfeksiyonum var yeşil akıntı 3 kere antibiyotik ve şase kullandım geçiyor iki hafta sonra yine başlıyor kolomoks antibiyotik kullandım 36 dayım yine var şimdi CEO suya atılan tablet antibiyotik kullanıyorum
Simsimblog Ruzgartooo91 Gyno lomexin fitil kullandım 2-3 gün kesti ama tekrar başladı kaşıntı+yeşil akıntı. Tekrar söyledim canditon fitil verdi bu sefer içinde 5 tane var 2 gündür kullanıyorum gece yatmadan önce baya azaldı kaşıntı tamamen gitti akıntıda bitti gibi bir şey
Merveliz Bana geçen haftalarda gyno-lomexin verdi doktorum, iki fitil şeklinde üç gün ara ile kullanılıyor. Bana iyi geldi şuan yeşil akıntım kesildi ama siz yine de doktorunuza danışın derim :)
Ruzgartooo91 Gulbenkrt canım suyu çok iç birde ayaklarını sıcak tut malum havalar sıcak hiç dikkat etmedim suyu da sanki boşladım başladı geçmiş olsun hepimize çaresi varken çekmek istemiyorum saglik ocağına gideceğim pazartesi yazdiririm doktor ilde biz ilçedeyiz maalesef
Ruzgartooo91 Simsimblog aman bitsin suyu çok iç bide ayaklarını sıcak tut ben boşladım ikisini hemen başladı
Uzaldiii Bana da canditon ha isimli bir fitil verdi içinde 5 tane var bitince düzeldi benim akıntım. Bu ilaç yazdirilmiyor ama sigorta karşılamıyor
Simsimblog Ruzgartooo91 Annem çorap giy diyip duruyor boşa değil demekki 🤓 Aman inşallah tekrar etmez çok zor özellikle kaşıntı bütün sosyal hayatımı etkiledi ağlıyodum artık sinirden 😤