Minikmucizem0 Kızlar Allah aşkına bilen varsa yardımcı olabilir mi bu puseti oturak şekline nasıl getirebilirim, yatak gibi dümdüz duruyor bu şekilde puset örtüsüde tam oturmuyor üzerine sinirlerim bozuldu🤦♀️😬
BoyGirlAnnesi Minikmucizem0 pusetin markası ney canım youtuba markasını yazıp kullanımı diye aratabilirsin belki kullanım videosu falan vardır
Zerrinmesut19 Minikmucizem0 kuzum bundan yengeminde vardı bu düzelmiyor bildiğim kadarıyla modelinden kaynaklı
Minikmucizem0 Derya hayır ya trendyoldan felan bakıyorum dişarda kullananları görüyorum bu kadar yatak şeklinde değiller. Kısa bir süre kullanacağım için alma gereği de duymadım bunu ablamdan aldım da dediğim gibi puset örtüsü takılınca da havada kalıyor baş kısmı açık kalıyor puset çok yatay durduğu için
smallbaby Minikmucizem0 yan taraftaki teker gibi şeyler varya ya oradan yada arkasından ayarlanıyo kurcala iyice kesin bulursun cnm bu şekilde dümdüz olmaz bikaç yöntemi vardır umarım bulursun
Esra_G Minikmucizem0 ürün benzese de marka model değişebilir. Sizinki böyledir eğer hiçbir yerinde bir şey bulamıyorsanız.
Minikmucizem0 smallbaby valla delik deşik ettim düzeltemedim ya doğurdum doğurucam aniden duguma gidersem ne yapıcam bilmiyorum 🤦♀️
smallbaby Minikmucizem0 yoksa yatak gibimi bacım bulamıyosan kesin öyledir yoksa illaki bulurdun bi erkek yokmu onlar daha iyi anlar göster bence
Minikmucizem0 smallbaby demek ki öyle ya çünkü bakmadigim yeri kalmadı ama yok öyle kalmış düzelecek bı yanı yok
Esra_G Minikmucizem0 bizim pusetin sırt hareketi tam arkasından yapılıyor mandal gibi bir şey var sırtı gelen yerin arkasında öyle bir şey varsa onu deneyin