Dlktpl Allah sabır versin çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah, okuyunca benim başımdan geçenlere çok benzediği için yazmak istedim. İlk gebeliğim maalesef benimde 16. haftasında 3 saatlik sancı ile düştü :(kanamam vardı ama 3 farklı doktora gitmeme ilaçlar kullanmama rağmen gözüken bir neden yoktu ve takdir ilahi sonu maalesef düşükle sonuçlandı peşine kürtaj falan :( aradan 6 ay geçtikten sonra tekrar gebeliği düşündüğümde ilk önce doktora gittim ve doktor o haftalık bir bebeğin düşmesinde bir neden olacağı için hsg( ilaçlı rahim filmi ) ve genetik testler istedi iykide istenmiş hem kanda pıhtılaşma hemde rahimde perde çıktı. Kandaki pıhtılaşmanın bebeği tek başına düşürmek için anlamlı olmadığını ama rahimdeki yapışıklığın yapacağını ameliyat olmaz isem tekrar aynı şeyi yaşama ihtimalim olduğu söylendi, kendimde sağlık sektöründe olduğum için araştırdım ve sonuçta ameliyat oldum başarılıda geçti , ameliyattan yaklaşık 1 sene sonra hamile kaldım ve 6. haftamda tekrar kanama ile doktora gittim aynı şeyleri yine yaşamak düşüncesi ve psikolojisi gerçekten çok zor allahım kimseye yaşatmasın tabi doktor hemen ilaçlar rapor yatış derken çok şükür atlattım şuan 39. haftayı bitirmek üzereyiz çok şükür🙏🏼 tavsiyem iyi bir doktor bulup araştırmanız ve tedavinize başlamanız , başımızdan böyle olay geçince ikinci gebelikte tedirginlik ve korku çok normal ben 5. ayım bitene kadar hep bir tedirginlik korku ama çok şükür atlattık geçti hayırlısyla sağlıkla doğumumu da yapıp evladımı kucağıma almayı nasip etsin rabbim. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama yazılanı görünce dayanamadım, iyi geceler.