Valyria Kizlar 34 haftalik hamileyim sol tarafimda gaz sancisi gibi sanci var sabahtan beri gecmedi doktoruma yazdim doguma hazirlik kasılmalari falan dedi ama tum gun böyleydi gecmedi acaba gitsem mi ya neden oluyor😐
Grenpeopl Valyria 34+6 yım bende doktorum geçmeyen sancın olursa gel demişti canım ama senin ki doğuma hazırlık kasılması demiş anlamadım 🤷♀️
Gulsumcavdar Valyria Bende 33 haftalığım bugünden beri karnım da geçmeyen ağrı var kuyruk sokumunda da aynı ağrı var hiç böyle olmuyordu uzanınca geçiyordu ama bugün geçmiyo😕burada bekliyim bende🤭
Valyria Grenpeopl 2. Hamileliğim bu önceki hamileliğimden dolayı sancıyı tanıyorum bu sancı değil gaz sancısı gibi ama degil sol tarafta var sadece bilmiyorum gecmezse gel dedi oda ama bunu yasayan var mi daha önce ya bilemedim
Grenpeopl Valyria bazen bebek pozisyondan dolayı da değişik bi sancı girebiliyor ama bilemedim ki benim ilk gebelik her şeyden tedirgin oluyorum ya muhtemelen acile giderdim
Grenpeopl Valyria sen tecrübelisin canım kendini dinle insallah bir sorun yoktur olmadı gidersin direk🤲🤲🥰
Valyria Gulsumcavdar kuyruk sokumu arada bebde de oluyo magnezyum eksikliginden sanirim soda iyi gelir