132025 Lavinjanya21 bi kaç dakika 21 haftalık olucaz kimse anlamıyo hamile olduğumu birde 5 aylık diyince şaşırıyolar 2. Gebeliğim bu arada ama birden fırlayacağını düşünüyorum
Busra5461 Lavinjanya21 oldum olası göbeğim olduğu için bebiş büyüyo mu büyümüyo mu hiç bişey anlamıyorum 17 haftalık olduk 9aylık gibiyim 🤣
2cocukluana 6ayda cikti.karne günü kizimin yanina gittim.hergun gordugum selamlastigim kadin hamilemisin dedi 29 haftaligiz daha yeni anlamış.top gibide karnim var aslinda
Busra5461 Lavinjanya21 göbeğim benim küçüklükten beri kankam hep benimle beni hiç terk etmiyor. Şimdi bebiş girdi araya ama hiç bişey anlamıyorum işte oralarda Bi yerlerde 🤣🤣
Suleehamdi Lavinjanya21 zayıf olduğun için biraz öyle oldu bide iç karınla ilgili olduğunu söylüyorlar canım şuan 14+1 bakalm biraz biraz dar gelmeye başladı kıyafetlerim
semirra GizemNE gobek olmasın bende 10 haftadayim ilk aydan beri göbeğim şişti bagirsaklari ilgili sorun var sanirim
Dolunaybelinay Lavinjanya21 16 haftalık ken cıktı suan 7. Aydayız net karnım ama bir sure dir sabit kalmış gibi
Sumeyye_topal Lavinjanya21 ben 14 haftalıgım ve karnım çıktı ben zayıf olmama yoruyorum zayıf olanlarda daha çabuk belli olabiliyor 🥰
Verasmommm Lavinjanya21 benim 20den sonra hafif karnım vardı ancak 25den sonra tamamen çıktı ve 28im 9 aylık hamile gibi dolanıyorum
Minigim38 18 haftanin baslarinda cıkmaya basladi 21. Haftadayim suan dısardan bakildiginda hamile oldugum belli🙂🙂