Honeyballl Sehrbnon122 mide bulantısı kaşıntı kulak iclerime kadarrrr genzim dahil tüm vücudum kaşınıyor 😭 yemek kokularııı 🥹😭🥹 9+1 deyim 12. Haftayı ipleeeee çekiyorum 🤲🤲
Caylak-anne Lavinjanya21 öneriler icin teşekkür ederim. Belki nasipse bir dahakine 😬 zor oldu ama o günleri geride biraktik cok şükür ben şimdi ne zaman dogacak ha geldi ha gelecek diye bekliyorum son gunlerdeyim. Insallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebelerimize ❤
Betusemre Sehrbnon122 herseyı zorkı hamılelıgın hamılelık ne kadar hastalık degıl deselerde hastasın bu gercegı kabul edelım yattığından bırsey anlamıyorsun kalktığında yatmak ıstıyorsun bırgunun bırgununu tutmuyor sısıyorsun sureklı kılo artısını gordukce moraller bozuluyor zaten gezmek bıle ınsanın canı ıstemıyor hayatın kısıtlanıyor ve ben suan 25+4 gebeyim günler gecmıyor havalar ıyıce sıcak cok zormuş ya günler gecsede kavuşsak yanımızda olsa diyorum 😭
Sehrbnon122 Betusemre bende biran önce doğsunlar diyorum valla iş yapmıyorum sürekli eşim yatmamı istiyor iş yaptırmıyor bana gezemiyorum falan bisey olacak diye korkuyorum artık biran önce doğsunlar istiyorum ya
Deletedmom987 Kızım beni hiç zorlamadi sagolsun ne bulantı ne lekelenme ne sırt bel ağrısı. Artik 37.haftaya girecez yavaştan geceleri zor uyumaya başladım ama olsun o kadar çok şükür 🤗
Husnan Sehrbnon122 33. Haftamdayım çatı ağrısı çok zorladı beni yatakta sağa sola dönemiyorum sabahları penguenden beter yürüyorum 😂
Caylak-anne Karpuzannesi farkli ikisi 😊 ilki erkek ikincisi kız neredeyse aynı gecti hamileliklerim ilk 6 ay. Ama simdi son aylar farkli. Oglumda hic böyle kemik agrilari cekmemistim. Kizimda bacaklarim, alt kemiklerim fena ağrıyor🙄
Citlenbik Şeker hastalığı hiçbirşey yiyemiyorum çok zorlanıyorum artık sürekli sebze sebze sebze bıktım bebeğim sağlıklı olsun da ama insan istiyor tstlı yemek poğça börek falan yemek sabır versin inşallah Allahım şeker hastalığı çekeen herkese
Ryry Sehrbnon122 ayaklarda ödem benim balon gibi şişmişti yürüyemiyordum son haftalara doğru baş edilemex oluyor
Tatli1dunya Kokularr banyoya girince midem kalkiyo sabun deterjan gibi kokulardan tiksinme geliyor. 😬
rufeyde-96 Bel, sırt ağrısı, şişlikler, eğilememe, hareket kısıtlığı…. Herşeye rağmen güzel hissettiriyor 🤭
Umran__37 Sehrbnon122 senin yerinde olmayi cok isterdim en guzel gunlerin 🤣🤣🤣 ben 30 haftaligim migde yanmasi uykusuzluk dogru duzgun yatamiyorum prensesin masallah cok hareketli uyutmuyo halsizim iki adim atsam yoruluyorum 🤣🤣 cokkk acikiyorum ama yiyemiyorum 🤣🤣 ha birde felaket cati agrim var yatakta donemiyorum oturamiyorm 🤣🤣
Sehrbnon122 Umran__37 oyy o prensesi yerim ben bende hem prenses hemde prens annesi olucam insallah bakalım ileriki zamanlarda senin gibi olucak mıyım
Kbraylmz1 Sehrbnon122 hamileliğimin en başından beri yaşadığım sorun sık tuvalete gitmek oldu doğana kadarda sürdü kabus gibiydi sosyal hayatım etkilendi enfeksiyon falanda yoktu 15 dakikada 3 kere gidiyordum yani 5 dakkada bir hiç abartmıyorum uyuyamıyordum bile sürekli ağlıyodum 🙄
Ezgi_Mercan 25+5teyiz 2 haftadir sol kasigim agriyor yurudukce, oturup kalktikca. Bacagimi cekerken cok canim yaniyor. Onun disinda gece yatarken her dönüşümde uyanıyorum 🤦
Sehrbnon122 Ezgi_Mercan canım doktora sordun mu enfeksiyon falan da olabilir yani rahim de büyüyor ondan da ağrıyor olabilir sorsaydın
-GeceYarisi- Sehrbnon122 ayy kesinlikle ilk üç ayim derim herşeyden tiksinme koku hassasiyeti mide bulantisi full istifra Allah’ım kimseye boyle yaşatmasın hamileliği çok zordu be su an 31 haftaligiz hala bir cok seyi yiyemiyorum yaaa
Cigilipub Sehrbnon122 az önce kirli sepetinden makinaya çamaşır atarken zorlandım yere eğildim belim kopacak gibi ağrıdı 🙈🙈🙈
bukurosnana Sehrbnon122 18. Haftadayim çok şükür mide bulantısı kusma yanma hic olmadı. Rahat geçiriyorum. Beni zorlayan psikolojik bunalım hamileligimib ilk gününden beri ailem ve eşimin ailesinde hastalık kaza bela ölüm eksik olmadı. Ben en hevesli günlerimi hep üzüntüyle geçirdim. Kendi kendime nazlanacagim zamanlarda herkes kendi derdindeydi. Kayinvalidem kanser hastası eşim sabah akşam annesiyle ilgilenip onun için divane oldu anadır kıymetlidir doğru Bi yerde iki amcam aynı hafta içinde öldü babam ağır Bir kayıp ve bunalım yaşadı. Annem operasyon geçirdi kadın hastalıklarından. Ben kimseye aman buram ağrıyor diyemedim herkesin kendi derdi vardı. Allahimda bana kusma mide bulantısı zorluk vermedi bunlarla imtihan etti diyorum kendimce. Birde fiziksel zorluk çekseydim yalnız başıma nasıl baş ederdim. Allahim bundan sonra yüzümüzü güldürsün. Evladıma sevinçle bir parça alamadım. Herkesin acısı vardı benim hevesim onlara ayıp gelir diye herseyi sessiz yaptım. Yani hanımlar 18 hafta zorluydu. Bundan sonrası için umutluyum merhaba 🙏 Hepimiz sağlıklı güzel şekilde doğuralim bu günlerde gecer
Sehrbnon122 bukurosnana ne diyeceğimi bilemedim canm Allahım bundan sonra derdi kederi senin ve evladının üzerinden alsın daima mutlu huzurlu ol dua et Rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ♥️