EzgiG Sehrbnon122 Genital bölge de çok fazla ağrı ve hassasiyet hamileliğimin başından beri şuan da 34.haftada daha da fazla yatıp kalkarken özellikle benimle aynı şeyleri yaşayan var mı bu kadar ileri derece bilmiyorum 🤷♀️
Sehrbnon122 EzgiG canım normal ya bence belki acaba çatı dar diye falan olmasın onla bi bağlantısı varmıdır
gunesimvebenn EzgiG aynı durumdayız canım hamileliğimin 3. Ayından beri ağrım var o kısımdaki kemiklerim batıyor resmen yürürken yatarken hep ağırıyor
Berfingndz EzgiG bende de aynı şikayetler var bende bu kadarını tahmin etmiyordum 27 haftadayım gittikçe baskı ve ağrı şiddetleniyor 😒
Berglgzg @“Sehrbnon122” benim aşırı miğde yanmalarım oluyodu çok kötüydü ya 🥺 1 gün sonra 39 haftayı bitiriyoruz bakalım hayırlısı doğmadı bizim oğlan😂
Sehrbnon122 Berglgzg ooo bitirmişsin sen helal kızzz hayırlısı ile gelsin kucagına alırsın insallah canım 🥰❤️🌺
EzgiG Sehrbnon122 valla doktor en başından beri normal baskı yapıyor bebek aşağı tarafta ondan diyor bakalım zaten az kaldı sağlıkla gelsin de 🥰
mrvcermeli Sehrbnon122 Bende değişim kokular oluyordu ayak kokusu oluyordu mesela eşime sorduğum da oda koklayıp yook oyle bı koku diyordu bide baş ağrısı çok yaşadım ben öyle böyle baş ağrısı yoktu bende kafamı kaldıramıyordum.
Haticemustafa7 Sehrbnon122 Mide yanması mahvediyor 😥 sürekli idrara çıkmak ve kabızlık 37+1 olduk bu arada 🥲
adenleyolculugumuz_ Biz şuan 5+4 üz ve sinirlerim aşırı gergin ve tartışırken ağlıyorum. Tek zorlandığım nokta bu
TeoMom Sehrbnon122 Geçen sene bebeğimi 21. Haftada kaybettiğim için sürekli yine aynı şeyleri yaşarsam bebeğimi kaybedersem korkusu endişesi beni en zorlayan şey bunun yerine 9 ay boyunca mide bulantısını tercih ederdim tabi🙈
Sehrbnon122 TeoMom Allahım korusun canım bidaha göstermesin insallah dua et bisey olmaz Allahın izniyle sağ salim alırsın kucagına insallah ❤️🥰♥️
Afhkl Sehrbnon122 ben çok mide bulantısı falan yaşamadım kolay geçti ama son günlerde ayak yanması var Allahım uyuyamiyorum
H73 Sehrbnon122 benim aşırı baş ağrısı kusma ve iştahsızlık 18+3 oldum ama daha devam rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲
Msym Gmgndz bnde sızlanma var karın ağrısı çok oluyor bel ağrısı halsizlk 4 haftalk galba blmym doktorda gtmedm herks kan değerne göre 4 hafta 6 gün dyrlar