Eeeyyyllluuulll Sehrbnon122 ağr ağrı ağrı🥲 6. Ayımda siyatik sıkışması oldum sol bacağım koptu sanki bir buçuk ay sürdü çok kötüydü çığlıklar attım duvarları yumrukladım. Mide bulantım 9 ay sürdü
Dlek_gnel45 Sehrbnon122 iki gündur dikkat ediyorum ama bakalım inşallah düşer daha düşmedi yarn tekrar gidicem doktora 😑
Bebis_ Sehrbnon122 32 haftalıgım çok şükür ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti ne agrı sancı hiç bi zorluk yaşamadım herkese böyle hamilelik geçirtsin Rabbim 🙏
Senanur_sakar Sehrbnon122 ilk aylarda mide bulantısı zorluyor ama son zamanlarda karnının şişkinliği vs daha zor ya düzgün oturamamak uzanamamak nesef darlığı nice zorlukları 🤦♀️33+3deyim kolay hamilelik geçirdim normallere göre Allaha şükür
limoncicegimFO yldzkbra46 10 hafta olduk benim de bulantım devam ediyor ağzımın tadı yok ağız tadım değişik bu yüzden yediklerimi zorla yiyorum
yldzkbra46 Benjaminannesi valla inşallah kalp kırmadan Yaşar geçiririz diye umuyorum gebelik psikolojisi beni insanları sevmeyen birine dönüştürdü 🤣🤣
Nors Sehrbnon122 26haftalığım hala istifra ediyorum ve inanılmaz üşengeçlik uyku halindeyim çok sıkıldım bu durumdan.doğurayım istiyorum hayırlısıyla artık
Semra41 Sehrbnon122 ben merdıven cıkmaya aşırı zorlanıyorum 3. Katta oturuyorum asansör yok evınde dublex suanda 27.haftamda bitmek üzere 20.haftadan böyleyim 😔