Sehrbnon122 Kızlarrrr hadi hamileliğiniz de en cok sizi zorlayan şey ne oldu yazın kaç haftalıkken yaşadınız bu zorlukları doğum hariç 😂 ben daha 16 haftadayım ama mide bulantısı ve iştahsızlığım beni çok zorluyor yaa
-MinikveAnnesi- Sehrbnon122 25 haftalığız bu aralar ağrılar zorluyor az bi yorulayım sırtıma bacaklarıma sancı giriyor resmen 🥺 Allahım bugünleri de sağlıkla atlatıp kucağımıza almayı nasip etsin
FSCMK Sehrbnon122 kuyruk sokumum çok ağrıyor o kadar baskı yapıyor ki canımı alıyor kızımda böyle olmamıştım ama bunda çok kötü oluyor belim
Karpuzannesi Sehrbnon122 bizde 13+3 cok guzel gecio hiç hamile gibi değilim kızımda 4 ay neler cektim neler 😅
MeriHera Koku hassasiyeti ve neticesinde kusma hissi ve kusma ay lanet. 6. Haftadan başladım 5 aya kadar bununla uğraştım şuan koku hassasiyeti şiddetli olmasada devam ediyor bugünlere şükürler olsun
haticeu54 FSCMK benimde belim aşırı ağeıyor 14 haftalığız ve yatakta yatarken bile beni zorluyor ayaktayken eğilip doğrularken canımdan can gidiyo
zehraduman Melos90 kendimi gördüm ya 19 haftaya kadar kaşığın ucuyla yediğim bir lokmaya şükrediyordum ondan sonra da bir açıldı iştahım doymak bilmiyorum😂
Eminecak Sehrbnon122 ilk 3 ay mide bulantisi beni bitirdi. 7 kilo falan verdim. Hala daha prilam kullaniyorum gecmedi. 7 aylik olana kadar da böbrek sıkıntısı yaşadim erken doğum riski oluştu. Çok şükür bunlari atlattik şimdi de dogmak bilmiyor 39+5 olduk hic belirti agri yok 😂
Caylak-anne Sehrbnon122 iki hamileligimde de 5. Aya kadar full ne yesem 5 dakika gecmeden kustum hep cok zorladi beni. Insanda ne yasam enerjisi kaliyor ne de güç kuvvet. Ilac da fayda etmedi. Su içsem çıktı. Hele sabahları susuzluktan perisan oluyordum ama sirf kusmamak icin icmiyordum. Susuzluktan dolayi cok da kabizlik cektim. Zordu…
Lavinjanya21 Caylak-anne Bende öyleydim şuan 5 aylık olduk ilaç kullanmasam hemen kusuyorum sabahları bulantım olmaması için prilam ilacını al gece 2 tane kullan doktor bana öyle önerdi birde yemekten önce metpamid ilacını kullan bulantiya asla izin vermiyor