EmirinBusrasi Kızlar bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. 1 aylık bebegim var 75 cc mama veriyorum ve sanırım doymuyor. Az mı veriyorum kac cc mama vermem gerekli ? Ayriyeten benide emiyor.
HHhhK EmirinBusrasi peki doymadigini nerden anladin kuzum bence hem emiyosa birde 75cc mama cok bile sutunu sagip baktinmi kac cc ciktigina cocuk bazen
hunilimom EmirinBusrasi doymadıgini nasıl anladın canım ben hiç mama vermedim bilmiyorum CC leri ama ne kadar emiyor seni
BMelek EmirinBusrasi 75 nasil veriyorsunuz 30-60-90 diye gidiyor olcege gore benim bebegim bir aylikken 90 iciyordu doktora sordugumda istiyorsa ver agiz dolusu kusmuyorsa fazla gelmiyordur dedi
iremss EmirinBusrasi 75 nasıl veriyosnz yani şöyle mama hazırlama ölçekleri 30-60-90 ya o yzden anlamdm sadece mamaysa içebilir ama hem meme hem mamaysa fazla gibi, kilo alımı falan normalse iştahlı demek ki bebişinz
EmirinBusrasi HHhhK hemen acıkıyor 1 saat sonra yine mama istiyor normalde mama içtikten sonra 2 saat falan acikmamasi lazım diye biliyorum kısa süreli acıkıyor 🙄
EmirinBusrasi hunilimom genel olarak emziriyorum zaten günde 2 3 kere mama veriyorum geri kalanı hep beni emiyor
HHhhK EmirinBusrasi belki acikmiyodur midesinden mamalar agzina geliyodur bazen onu acikmis gibi hissediyo bbekler o sira emzik vs verirsen hazim kolaylasir rahatlar kusma vs var mi
EmirinBusrasi HHhhK kusma vs yok bazen çok az oluyor hergun değil. 75 cc mama normal mi ? Ne kadar vermeliyim
EmirinBusrasi BMelek bizim biberonda 25 50 75 100 diye gidiyorr. 75 cc azmi diyorsunuz ? Günde kaç kez veriyorsun?
HHhhK EmirinBusrasi anladigim kadariyla mamayi verdiginizde anne sutu vermiyosunuz ozaman mamayi arttirin ama yanlis anladiysam ve anne sutu arti mama yapiyosaniz bir aylik bebege cok ikisi birden yinede doktorunuza danisin
BMelek EmirinBusrasi iki iki bucuk saate bir ne zaman acikirsa ilk defa duydum cunku bir olcek 30 cc ona gore gidiyor hep
Fatma0090 iremss hem meme hem mama icebilir canım bazı annelerin sütü yetersiz olabiliyor bebek doymayan biliyor anne sütü zatn yarısı su bebekler doymuyor dediğin gibi 30.60.90 olarak var
cutiebun 1 aylık bebek 90 cc içer. eğer ki emiyorsa ona göre ayarlarsınız tabi. benim oğlum 1 ay 9 günlük 120 cc içiyor ama tamamen mama ile besleniyor.
oblomov cutiebun benim 2 aylık kızım var 60 cc içiyor mamayı da sağdığım sütüde az mı veriyorum ben maşallah sizlerinkiler iyi alıyormuş
cutiebun oblomov canım kendi sütünü de içiyorsa az gelmiyordur ikisinin toplamı kaç cc oluyor. benimki tamamen mama ile besleniyor çünkü.
Ozlem2206 EmirinBusrasi bu cc işini boşver bence doyana kadar ver bize doktor öyle demişti doyunca içmiyor zaten bir şekilde tepki gösteriyor biz sadece ilk doğduğu hafta mama verdik o zaman bile 80-90 cc içiyordu 😅
oblomov cutiebun Evet benim sutumude alıyor çoğunlukla sağıp veriyorum sandığımdan da 60 cc geliyor zar zor o yüzden bana azmış gibi geldi 🙏 bu arada hangi mamayı kullanıyorsun canım
Nilufar_1996 EmirinBusrasi kaç kaşık koyup 75 su ekliyorsun canım kaşıklar 30 cc su için 60 cc su koyup içine iki kaşık mama koyman lazım fazla sulu olursa besin kaybı olur mamada. üç saatte bir 90 CC ver sulu kusmazsa sıkıntı yok peynir kesiği gibi kusarsa fazlasını çıkartmıştır.
Nilufar_1996 EmirinBusrasi iki buçuk koyma canım öyle olmaz tam dolu yap ustunu siyir üç kaşığa 90 su biberonda ölç ver içtiği kadar
Nihal9 EmirinBusrasi bence emen bebek 1 aylıkken doyar 30 Cc yeterli fazla mama veriyorsun gibi 2 saate bir emzir 😇