Beyzak11 Merhabalar 25. Haftadayım bebek oynayınca vajinamda batma basmalı hissediyorum afedersiniz sanki lavabo ihtiyacım varmış gibi
AyMeh94 Beyzak11 evvet canim.Bende 31 hafta hala oyle.Cocuk buyuyo be baski yaptigi icin oyle zan ediyosun.Sen 30 haftalara dogru gel,afedersin sik sik lavabo ihtiyacin olucak😁bende oyle.geceleri 5 6 defa kalkiyorum
Pasalarimmmmm Beyzak11 aynısı bendede var 26 haftaligim hep kasıklarimda cabaliyor hep tuvaletim varmış gibi hissediyom bi an batıyor şuan çok aşırı rahatsız etmiş benide uzanmisim rahatlamak için
hulya_6363 Beyzak11 canım benim 19.haftadan beri öyleydi ve sürekli eli ayağı çıkacakmış gibi hissediyorum şuan 28.haftadaym hala devam ediyor.doktora dedim neyin nesi bu dedi eli o tarafa yakın diye hareket ettirdikce sen çıkacakmış gibi hissedersin
Beyzak11 AyMeh94 biraz iri bi bebek demişti belki de büyüdüğü için zayıfım birde ondan daha çok batıyor olabilir diye düşünüyorum ama doktoruma bir danışacağım 🥰
Tugceasil Valla benim de hep öyle ben de 24. Haftadayım . Hep idrar kesemde bir baskı var sanki çok ndir göbek deliğimin oralarda hissediyorum. Çarşamba kontrolüm var sorucam bakalım
Cicolation Ben de aynıyım kızlar 28 haftalık bi kaç haftadır böyleyim, rahim boyunda kısalık varmış benim ondan aşağıda hissediyorum özellikle hareket ettikçe baskı oluyo bi de vajina ağrısı da var bende salı günü randevum bakalım ne diyecek doktor
Beyzak11 Cicolation hadi yaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bakalım doktor ne diyecek 🙏🏻
Tugceasil Beyzak11 canım gittim bugün benim pozisyondan kaynaklı yan duruyor bebiş ondanmış seni çok rahatsız eder dedi