Limonzeytin eyoli pıtpıt yapar bi tarafta. Kasıklarınızda şuan zaten 25.ten sonra göbek deliği hizasına gelecek. Bende 17de hissetmiştim pıtpıtlarını kızımın 🤭
Limonzeytin eyoli çok heycanlı oluyo ama 24 e kadar aşırı hissetmiyosnz düzensz oluyo sonrasnda sertleşiyo hareketler düzene giriyo. Bende 31 e giricem lambır lumbur dönüyo vuruyo falan 🤭 çok güzel duygular özlenecek yani😍
Saheser İlk gebeliğim 15. Haftadan beri hissediyorum her gün olmasa da şuan 17+5 iz oğlumla 🥰 özellikle ayaklarının olduğu tarafta pıt pıt yapıyor bi dalgalanma oluyor içerde genelde sol tarafıma yattığımda hissediyorum
zehra-ss eyoli Valla bakalım doğunca nasıl olacaklar 🤗🤗 Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
eyoli Limonzeytin Benim hamilelikten önce de göbeğim vardı onunla da alakalı olabilir mi acaba hissetmemem 19. Haftaya girdik çünkü 🤗
benito eyoli benim de ilk hamileliğim ve ilk kez 18+0′da hissettim. Üç kere art arda pıt pıt pıt etti bir şey. Minicik bi dokunuştu 🥰 sonra bir hafta kadar tekrar hissedemedim. Şimdi 20+5′iz gün içerisinde sık sık kendini hatırlatıyor canımın içi 😇
Saheser eyoli her gün hissedemiyorum ama 2 ,3 gün hissedemediğimde korkmaya başlıyorum hissediceksek hergün hissedebileceğimiz kadar büyüseler daha iyi ☺️☺️
Limonzeytin eyoli o bendede vardı 😁 zayıf biri değilimdir. Plesenta ile alakalı olabiliyormş bebeğin önünde olursa geç hissedilrmiş benım plesenta bebeğin arkasnda . Bide herkesn bünyesi farklıymş 24 e kadae muhakkak o güzel duyguyu hissedeceksn 😊
Verasmommm eyoli valla ben karnımın içinde titreme seğirme kas seğirmesi gibi hissettim herkes hemen hemen aynı hissediyor sanırım :) hayırlı olsun