EdaNurOzcan Gün içinde hafif kaşık agrimda batma hissi hafif ağrı olup geçiyor ve gün içinde 2,3 kere kivamsi beyaz bazen yeşil gbi akıntı oluyor .yaşayan varmi korkmam gerkirmi ?
hayalannee EdaNurOzcan bende 31 haftalığım dünden beri idrarımı mı kaçırıyorum yoksa akıntı mı cogaldı yoksa suyum mu azar azar geliyor nedir anlamadım bu işten bişey 🤷🏻♀️İster istemez çamaşir batıyor değiştirmek zorunda kalıyorum bilen varsa yardımcı olsun ya
Dammy EdaNurOzcan İdrar yolu enfeksiyonu sanırım yaşadığınız. Acile gidip test verin biran önce tedaviye başlasınlar, erken doğum riski yarattığı söyleniyor bu enfeksiyonların.
Bimucizeee EdaNurOzcan kasikta hafif batma bebegin kafasidir yesil olan akinti da mantr doktra gidin fitil yazar
Dammy hayalannee hayalannee alttan muayene edeceklerini düşünmüyorum idrar ve kan testi isteyebilirler. Ben olsam giderdim hastaneye emin olmak icin.
Dammy EdaNurOzcan Acil doktorunun test sonuçlarını ozeldeki doktoruma gönderdim reçeteyi kendi doktorum yazdı. Acil doktoru da olsa gebeliğe uygun olmayan ilaç yazmaz diye düşünüyorum.
EdaNurOzcan Bimucizeee pazartesi anca zaten 1 aydır progestan fitil kullaniyorum ilk hamilelik erken doğum olduğu için doktor vermişti . Pazartesi anca giderim doktoruma.
Bimucizeee EdaNurOzcan progestan ayri erken dogumu engellyp rahimi duvarini kalinlastrsn diye ,mantar enfeksiyonu icin tek kullanimlik yada 1 haftalik fiitl yazar doktr