Nlfr123 Kızlar 2022 de istanbulda özel hastanede doğum yapıcak olan varmı bana fiyat hakkında bılgı verırmısınız ona göre gidicemde
Hurinur Nlfr123 memorial antalyada yapacağım Normal de sezeryanla aynı fiyat 8000 . Gerçi şuan suyum çok azalmış ne olacak bilmiyorum
cigdem4154 Nlfr123 kocaelide konak hastanesinde prenses doğum yapacacağım 5500₺ fotoğraf çekimi ve albümde içinde 😊
iremss Nlfr123 medipol mega sezaryen 7000₺ normal doğum 5000₺ doktor mesai dışında doğm olursa çağırma ücreti 3000₺ doktora göre fiyatlandırma değişiyor benm doktorm yrd. Doç. Fiyat bu şekilde ama sanki bi tur daha zam gelir gibi 😅
ikkrk91 iremss bnde medipol megaya gidiyorum zamlar yilda iki kez yapiliyormus Ağustos’ta yapiliyormus ilki😅 doktorum soylemisti
teachersrn Nlfr123 Liv Bahçeşehir 15 bin. Kasımda doğum. O zamana kadar ne olur bilmiyorum, her gittiğimde muayene ücretine zam geliyor çünkü 😔
Gizemsgumgum Nlfr123 Liv Hospital ulus 17.000 normal doğum 19.000 sezaryen ama benimki indirimli fiyat, normalde daha yüksek.