Deletedmom_7 -MinikveAnnesi- mat ne sert ne yumuşak ama tek başına kullanım için uygun değil içerisine yatak alınsa gayet yeterli olur.
Deletedmom_7 Deletedmom727272 amin inşallah alt değiştirme epeyi büyük valla içine 1 yaş üstü bebek bile sığar 😂
Deletedmom_7 Deletedmom727272 üstünde yatak koltuk gibi yerlerde kullanmayın yazıyor ama yine de kullanılır bence. 😊 Üzerine yumuşak bir şey atılıp sizin için yakından çektim
Deletedmom_7 -MinikveAnnesi- haki de 1600 e idi aldığımda desene hepsinin fiyatı artacak 😬 neyse biz aldık çıktı aradan
Deletedmom727272 Deletedmom_7 😂 cahil bne🤭🤭 valla bu postu bende fav’lıcam benim gibi merak edenlere atarım❤️💋
susuderler @Deletedmom_7 yok canım beşikler bugün geldi ama yatağı henüz gelmedi, geldiğinde bilgilendiririm
-MinikveAnnesi- Deletedmom_7 park besigin yatağı geldi. Ilk izlenim olarak biraz inceledim tabi besikte nasıl durur bilmiyorum ama cok hafif degil dandik durmuyor yani puf puf bi yatak ve bana o kadar da ince gelmedi kalınlığı Fiyatına göre güzel bence
-MinikveAnnesi- Deletedmom_7 beşiğin fiyatlarını gördün mü 😶😂 iyiki almışız valla hepsi 2200 e cıkmış haki de 2400 olmuş dün 2200 dü