Bebekadam1_ Midemizin bulandigini ya da agrıdığını nasil ayırt edebiliriz 5 6 haftalarda bulantisi ya da ağrısı başlayan var mı ? İyi gelen yiyecekler nelerdir ?
Talihimyokbahtimkara Bebekadam1_ Kız bulantıyla agrıyı ayırt edemiyor musun 😂😂 Kuzum bulantıda kusma hissi gelir yemek borunda garip bir his olur mide ağrısında iki göğsünün arasında bir tık aşağıda ağrı hissi olur 😂
Talihimyokbahtimkara Bebekadam1_ Limonlu su, haşlanmış patates, tuzlu çubuk kraker mide bulantıma iyi gelen şeyler benim
Bebekadam1_ Yamur12345 midem açken de kötü yemek yediğim zamanda kötü ağrıyo mu yoksa midem mi bulanıyo ayırt edemiyorum 🥺
Nurcantas65 Bulantı sayesinde 8 kilo vermiş biri olarak diyorum ki, muz, yoğurt,leblebi,çubuk kraker bazende haslanmis pirinç veya sütle pişmiş pirinç bende işe yarıyordu en azından bunlari yiyordum :)
Nurcantas65 Bebekadam1_ hafifletiyordu biraz yediğimde bunları. Benim kilo verme sebebim kokuydu yağ,salça soğan kokusu gelince kusuyorudum
Minigim38 4 ay su ve yemek neydi unuttum agzima 1 kasik yemek girmiyordu 1 yudum su icemiyordum. 4 ay boyunca sadece balık kraker ve tuzlu kraker ile beslendim. Kışın ortasında buz yedim çatır çutur su ihtiyacımıda öyle karşıladım
Talihimyokbahtimkara Bebekadam1_ O zaman ikiside vardır kuzum limonlu su çocukluğumdan beri bastırır bulantımı bi dene istersen
Nurcantas65 Bebekadam1_ şuan 30 haftadayım canım 7 hafta gibi başladı bende 13-14 de tamamen bulantılar bitti. Bide yemeyi bazen dışarda yemeyi dene o da işe yarıyor bazen sırf evden de kaynaklanıyor bulantılar 🌹
Talihimyokbahtimkara Bebekadam1_ Annem ben doğuncaya kadar kusmuş ama ben 4.5 kilo doğmuşum sen kussanda ye vücut alacağını alıyor diyorlar hep
HanifeAhmet Bebekadam1_ kolay aslında ayırt edilmesi sen hissedersin onu bulantın olunca zaten direk kusuyorsun ben bol bol cacık muz yedim o dönemlerde