eslemsi Banutugba imom dye bi hap var ilk gebrlikte bn 9 ay ac gezdim tek onu içtim kizim 37de 3600 doğdu
Zpy Banutugba 33 te 2300 dük 38 de 3600 gayet iyi dendi hızlanacak alımı ayrıca bu çok geniş bir aralık 40. Haftasında 2900 doğan sağlıklı bebekler var takılmayın kiloya
Banutugba Zpy doğru söylüyorsunuz 🤭 rabbim sağlık sıhhat versin öncelikle. Ama insanız işte çok gereksiz şeylere takılıyoruz 🙈
[silindi] Banutugba doktor normal demiş işte neden kafanız karışıyor? Doktora güvenmeyip buradaki yorumlara mı güveneceksiniz
Banutugba [silindi] hayır sadece başka gebelerin tecrübelerini duymak rahatlatıyor iyi yada kötü zaten ayırt edersiniz 💙🌸
Sineemiis Banutugba 33+4 de 2300 dü bizimki seninki çok bile 🙄 herkes 5 kilo çocuk mu doğuruyor bu doktorlar bizi ne sanıyor 🫢
Sermec27 Şeker yüklemesi yaptırdın mi canım çünkü bebeğinin kilosu az değil aksine fazla 2 3 hafta önde gidiyor o az diyen doktor tosun Bebek seviyor sanırım 😁
Banutugba Sermec27 yaptırdım ana baba tarafım komple şeker hastası. 100 mg glikoz yüklendi. Normal çıkmıştı sonuç ☺️🌸
haklisinesracim Banutugba doktorlar değişik. 33 haftalıkken 3 kg gözüktü diye normal doguramazsin demişti bana doktor. Onu dinledim mi hayır tabi ki 😅
designermom Banutugba benim 36. Haftamda bu civarlardaydi.Doktor normal Bulduysa ne guzel bana biraz fazla gibi geldi