Banutugba Biraz önce acile geldik kanımda yüksek oranda enfeksiyon çıkmış. Bir sürü antibiyotik vs yazdılar. Bebeği kontrol ettiler. 33+5 2800 müş kilosu Bi doktor az Bi doktor gayet normal anne baba minyon zaten dediler. Kafam karıştı normal mi sizce kilosu?
Nesliihang Haftada ben 2800 bebek çok çok az duydum 33 haftaya göre baya fazla geldi bana normalde hamilelik uygulamalarında bile 36. Haftaya 2800 yazarlar ben 34 haftada 2300düm ve haftasıyla tam uyumluydu
Banutugba Nesliihang Bi yandan hastayım feci halde Bi yandan yan doğumhanede biri doğum yapıyordu falan. Kafam karıştı iyice 🥲🥲
Pinarcicek07 Banutugba şuan ben 34 haftalığım bebeğim 2.500 kg. Tabikide bebeğinizin kilosu gayet yerinde maşallah.
Acemianneee08 Banutugba 34. Haftaya göre gayet iyi kilosu hatta biraz fazla bile hiç stres yapmayın ☺️
Banutugba Acemianneee08 ay hiç bilmiyorum 🤭 hastalık hali de olunca insan ekstra stres oluyor teşekkür ederim ☺️
Hatice_gzr2505 Banutugba ne azı canım fazla bile 😂😂 normali 2-2500 kilo aradı benimde 33+3 de 2720 gr doktor size göre normal dedi anne baba uzun olursa bebek de öyle olurmus
Banutugba Ebrucm 2 doktor ayrı ayrı baktı. Biri gayet güzel anne baba minyon Bi de dedi diğeri az gibi bilmiyorum falan dedi 🤭 kendimi geçtim bebek iyi mi ona takıldığım için ekstra stres oldum. Kanda enfeksiyon baya yüksek çıktı çünkü