Babytwo2 Yeğenim topla cıvalı lamba patlattı birkaç dakika anlayamadık lambanın altında durduk birşey olur mu başına gelen var mı çok korkuyorum daha 4+4 hamileyim bebeğime zarar verir mi
Deletedmom727272 Babytwo2 çok soludunuz mu? Doktorunuza danışın ancak bişey olacağını zannetmiyorum, cıva dan ziyade cıva buharı olarak geçer
Babytwo2 Deletedmom727272 lamba parçalanıp dağılmadı ama ucundan büyük bir parça kopup düşmüş biz ne olduğunu anlayana kdar bi 10 dk geçti . Çok stresliyim şuan
Deletedmom727272 Babytwo2 streste çok haklısınız ancak şuan erişebileceğiniz bir sağlık çalışanı olursa içiniz daha rahat eder bebeğiniz henüz hücre halinde sadece keseniz var mantıken düşüncem bişey olmayacağı ancak yine de siz yetkili birine sorun, stres sizi daha fazla yıpratmadan
Handecik Organları henüz oluşmadığı için sıkıntı olacagını sanmıyorum ama balkona çıkın bol oksijen alın o odada bulunmayın. Zaten henuz kalp atımı oluşmadığı için hastanede kanama olmadıkca kontrol edecekleri bir durum yoktur yine de 112 yi arayıp bilgi alın isterseniz. Birde varsa yoğurt tuketin
Babytwo2 Handecik çok teşekkür ederim içime s serptiniz insallah dediğiniz gibi bieşy olmamıştır bilememek öyle zor ki
Celiktss Korkma tatlım. Daha minnak seninki, bundan hemen etkileneceğini sanmam. Dedikleri gibi temiz hava al, biri temizlesin ortalığı, sen hiç yanaşma
Babytwo2 Celiktss değil mi , birkaç dakika soludum bieşy olmaz insallah , lamba kırılıp farketmemiş de olabilirdim diyr düşündüm bütün gece rüyamda lambanın etrafındaydum inanki😬 gece kendi kendime rüyamda diyorum ki iki tane midye yemiş biri ile aynı cıvayı almışsındır belki sadece . Buraya yazmak iyi geldi Çok sağolun …