Tazeanne5534 Arkadaşlar ben 23 Mayısta kürtaj oldum. Ama hala adet olmadım. Bir beş gündür de kahverengimsi bir akıntım var. Göğüslerimde hassasiyet var. Çabuk uykum geliyor yoruluyorum. Ama iki kere test yaptım negatif çıktı. Hamile olabilir miyim acaba?
nevamm1 Tazeanne5534 benim kürtajdan sonra 2 hafta kanama 2 haftada kahver rengi lekelenmem olmuştu tamamen temizlenme 50 günü bulmuştu yani normal aslında göğüs hassasiyetide hormanlar henüz düşmediği için olabilir.
Rabia_zanile Ben 40 gün sonra adet olmuştum ve 9-10 sürmüş kürtaj dan 10-15 gün sonrada koyu bir kaç damla kan geldi doktorum çok normal telaş etme dedi senin de vucudun normal döngüye uyum sağlamaya calışıyo bence
Tazeanne5534 Düşük yaparken yaklaşık 18 gün kanamam oldu. Kürtaj sonrası hiç kanama yaşamadım. Kürtaj sonrası adet görmeden hamile kalanlar var mı merak ettim açıkçası. Farklı bloglarda örnekleri vardı.
Tazeanne5534 nevamm1 Beta hcg kalmadı diye düşünüyorum öyle olsaydı testler hala pozitif çıkardı. Ama bilemiyorum insan düşünmeden edemiyor neden adet olmuyorum diye hepten bunalıyorum.