tugbacetin48 Doktorum bu 1 hafta içinde normal doğum yaptın yaptın olmadı sezeryanla alıcam mecbur dedi normal doğum başlaması için neler yaptınız tecrübeli anneler lütfen cevaplayın (bebeğin karın çevresi 3 hafta önce olduğu ve bende şeker olduğu için)
Rumeli tugbacetin48 ben tüm evi silip süpürdüm akşam üzeri doğum çekimine gittim iki saat yürüdüm sonrada ilişki yaşamıştık ilk oğlum bu sebeblerle erken doğmuştu 35 haftalıktı
Kubraaatmr tugbacetin48 bende salı gununs kadar kendi gelmez ise suni sanci alacağım. Kendimce birseyler yapmaya çalışıyorum ama daha ne gelen giden var. Ben yaptıklarımı yazayım belki farklı önerisi olanda olur. Activinig labor yaptım iki kere felan. Hurma yiyorum. Bı tane annaas almıştım iki gün yedim. Ahududu yaprağı ve adaçayı içiyorum. Goguslerimi uyarmaya çalışıyorum. Sağım bile yaptım. Hergun sıcak duş alıyorum
Cansu1- Canım bol yürüyüş, sıcak duş, ananas hurma yemek, bol cinsel birliktelik içe boşalarak. Ben burada ki tecrübeli annelerden bu bilgileri gördüm genelde
lena_moms Cansu1- cinsel ilişki olumu son haftalarda? 🤦🏽♀️ Kocam bebeğe zarar gelir söylüyor adamı ikna edemiyorum ya😂
hunilimom lena_moms olur tabi erkekler korkuyor bişe olucak diye ama spermin rahmi yumusattigini doğumu başlattığını okumuştum ki bende test ettim onayladım ertesi gün doğurdum 😂
tugbacetin48 Kubraaatmr inşallah işe yarar acaba bende doktora desem suni sanciyla doğurtmaz mı yapar mı öyle bişey
Kubraaatmr tugbacetin48 bı sorun bakalım doktorunuza. Ama ins sizinde benimde suniye felan gerek kalmadan kendileri gelir güzelce dogururuz
tugbacetin48 hunilimom ayy gerçekten mi inşallah bende de fayda eder kaçıncı haftadaydınız? İçime su serptiniz😂biraz bekledin mı hemen yikadin mi
hunilimom tugbacetin48 41+1 de doğurdum canım 40+5 felan denedik o zaman doğum oldu öncesinde neler yaptım olmadı suyum da geldi öyle başladı