misslavinia1 Kızlar ilk hamileliğim. Beşik alıcam ama hangisinden alacağımı bilmiyorum. Kullanışlı ve güzel olsun istiyorum önerisi olan var mı?
Blossoomm misslavinia1 park beşik aldım hem kullanışlı hem pratik büyüdükten sonra kaldır köşeye koy ikincide geri çıkar 😊 büyük gösterişli şeylere gerek olduğunu düşünmüyorum pratik şeyler tercihim benim
Zzzeynep Ben hepsiburadadan anne yanı park beşik aldım geldi kurduk baktık çok güzel ve piyasada ki diğer beşiklere göre de fiyatı uygundu isterseniz bi bakın. Ben aldığım zaman 1.100₺ idi
Zzzeynep Mofy Baby Number Anne Yanı Oyun Parkı Beşiği https://www.hepsiburada.com/mofy-baby-number-anne-yani-oyun-parki-beii-p-HBCV00000ONYT3?magaza=SOOBOX&url_src=ios-product-detail
Zzzeynep misslavinia1 bir tarafında tekerleri var kolaylıkla odadan odaya taşınır henüz kullanmadım ama kurduğum zaman denemiştim gayet iyiydi inşallah bebeğim doğduğunda da memnun kalırım
misslavinia1 Blossoomm banada bi kaç kisi öyle dedi gösterisine bakma boşa masraf yapma dedi Bakalım suan benim fikrimde park beşik
Seraydural misslavinia1 bende park beşik aldım ama açmadım daha dükkanda kuruluydu adam 5 yaşa kadar kullanır dedi hem tekerlekli hemde bir yerde kalma durumunda oraya bile gidiyor kapandığında küçücük oluyor çekyatın altına koyma şansın oluyor
Blossoomm misslavinia1 kesinlikle en mantıklısı park beşik bence de zaten büyüdüğü zaman güzel bi oda yapılır 😊