astroloji123 Merhaba hanımlar üç aylık olduk ama hiç kasıklarım da hareket farketmedim az önce çikolata yedim ve sancı gibi ağrı gibi saniyelik bi durum oldu ilk gebeliğim anlayamıyorum da sizde nasıl oldu ? O hissettiğim hareket etmesi mi nedir sizce ?
deletedmom734 astroloji123 ilk gebeliğim ben 21.haftadan sonra hissetmiştim hatta emin değilim 22 23 bile olabilir !?!?
Hacer21 astroloji123 ben 5,5 aylık ve bebeğimin hala net olarak hissetmedim cok yavaş ve sakin bi şekilde cok nadir kıpırdıyor 🤔🤔🤔
YeniAnne55 erken doktorum 20.haftadan sonra anca hissedersin 19haftaligim 3gunde bir anca ara ara hissediyorum canim
EbruSamet Canım kimisi çok erken hissediyor o hissedileninde gaz hareketi olduğu söyleniyor çünkü 19 - 20 haftadan önce net bi şekilde hissedilmiyor ben 20. Haftamda işte orda dedim tekmeleri ard arda geliyor gaz la yemeyi işte ozaman çok güzel ayırıyorsun hiç merak etme sen erken daha allahım sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldığımız günleri göstersin inş🙏🏻🤗
Tostosunannesi Hacer21 Aynen oyle tam bende yazicaktim bizde 5 ayligiz 21+4 ama hala tam olarak hissedemiyorum pinpiriklenmemek elde degil gercekten korkuyo insan. Cuma gunu ayrıntılımiz var ve ben kızımı cok ozlediim. Hayırlısıyla hissetmek istiyorum bende
astroloji123 tugbaninmucizesi ya genelde erkekler hareketli olur diyorlar kızlar daha ağır olur diyorlar gerçi cinsiyetini de bilmiyorum da
Hacer21 Tostosunannesi ilk defa dün gee net bi şekilde hissettim şükürler olsun 😅 sanırım şşyat ettiğimi duydu ve kendini hissettirdi
Merve366 astroloji123 18+1 bnde bagırsak mı bebek mi tm bilemiyorum erkek benim de doktor 2 hafta için de net bi şekilde hissedersin dedi Bakalım artık inşallah ya
Serpilcnkaan Benim oğluşum 23 haftalık ve maaşalllah kıpır kıpır 3 haftadırda net olarak hissediyorum hareketlerini kayıyo geziyo pıt pıt vuruyo geriliyo sanki 🤗