Mucizehonay Kızlar elimde kan sulandırıcı kaldı ihtiyacı olan varmı raporu çıkmayan parayla alan veya durumu olmayan
Nesliko Mucizehonay ben bir kutuya bile razıyım bir kere daha 400 lira verip alamam bayramı atlatsam o bile yeticek bana
Mucizehonay S53 yok cnm benım gebelıkte rapor cıktı dogum yaptım elımde kaldı igne ihtiyac olan vercem
Rukiye24 Mucizehonay bende enox kullanıyorum raporsuz alıyorm sigortası yok eşimin sorun olmaz diye biliyorum farklı marka ama emin değilim kaç kutu vardı
Nesliko Mucizehonay benim ihtiyacım var grev diyolar sağlık ocakları yazmıyorlar ve hep mağdur oluyorum birde bayram tatiline girecekler haftaya ne yapicam diye düşünüyorum hep.Eğer hala elinizde varsa lütfen bana yollayın gerçekten ihtiyacım var 🙏🏻
Mucizehonay Rukiye24 bende sorun olmaz diye biliyorum canım sor ögren bi haber ver bana nerde otıruyosun
Mucizehonay Nesliko allah razı olsun canım Dua etmen beni çokkk mutlu eder Elimde 65 tane igne var nasıl yapacagım öbür arkadasta istiyor
Nesliko Mucizehonay İkiye bölseniz diğer arkadaş da mağdur olmasın kimseye de mani olmak istemem tabi ki