Cansueliz Merhaba şeker tombik annişler 😊Bebek bakım çantası alan var mı ..ve bana da fikir verir misiniz ❣️
AysegulAloluAcikgoz Cansueliz esimin halasınin kızı dalinin cantali bebek bakım cantasindan almiş ayni seyden mi bahsediyoruz acaba.
Ladess Cansueliz ben mustela merhaba bebek çantası var onu aldım ürünlerin hediyesi ,birdaha da almaya gerek duymadım tatlım ✌️
Nefesim2019 Merhabaa :)) ben yeni siparis verdim ve geldi cok sik ve kullanisli weego all star in cantasi . bi bak istersen
Ceyfer Nefesim2019 canim bende bakiyodum iyi olmus yazdigin :) nasil kumasi felan boyutlari iyimi yeterli olurmu 😊 fikir verirsen sevinirim
Ntlz Bende instagramdan siparis verdim cok guzel kumasi falan verdigim parayada degdi cokda kullanisli. Narkutu diye bi sayfa bak derim
Bbebek Cansueliz o sayfadakiler ali expressden sipariş verilmiş.Instagramda beğendiğiniz şeyleri bir de ali express de aratın derim.Çünkü orada atıyorum 50 liraysa, instagram sayfası açıp 100 liraya satıyorlar aynısını.
Cansueliz AysegulAloluAcikgoz hayır canım o Bebek bakımı dışarı çıkınca bebeğin malzemeleri koyabilmek in çanta gerekli olacaktır :)
AysegulAloluAcikgoz Cansueliz Hmm simdi anladim canim kusura bakma yanlis anlamisim ben Bana genelde sırt cantasi seklinde olanlardan al diye tavsiye ediyorlar daha rahat oluyormuş.
Harunnisa Cansueliz ben bebek cantasini bebek cantasi olarak almadim sirt cantasi seklinde aldim daha kullanisli oluyor ve her zaman kullanabilirim
Bskogzhn https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/hediyeli-little-baby-cok-fonksiyonlu-termolu-bebek-bakim-cantasi-el-ve-sirt-kullanim-turk-mali-348443729?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*236136807*22544670207*58375881207*%7Btype%7D*348443729*pla-474986265982&gclid=EAIaIQobChMIo5K_xLLH3QIVhLYYCh04sgQLEAQYAiABEgKeT_D_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Bskogzhn Bunada bakabilirsin bu siteden aldım ama n11 de daha indirimde 119tl ordanda bakabilirsin ğrün güzel
RRR Bende instagramdan bebekpoint sayfasından verdim nar çantalar içinde en uygun satan yer orasıydı 139 tl kargo dahil 😍