Herkese merhaba 🥰
Aslında hikayemi yazıp yazmama konusunda çok gidip geldim, burda hikayeleri okurken hep kendi hikayemi yazdığımı hayal ederdim☺️
Hep normal doğum hayal etmiştim ama çatı basıklığı nedeni ile riske atmak istemeyip sezeryana karar verdim. Bu konuda biraz burukluğum yok değil😊
17.06 günü yatışım yapıldı rutin damar yolu açıldı gerçekten dedikleri gibi damar yolu daha çok acıdı😁 saat geldi ameliyathane götürüldüm hafif bi tedirginlik vardı ama korkmadım dedikleri gibi öne doğru eğildim iğnemi yaptılar gerçekten ben hiç hissetmedim vurduklarını, daha sonra bi sıcaklık geldi sondayı uyuşunca taktılar🫠 5 dk da bebeğim geldi , ben hiç bişey hissetmedim, çekiştirme falanda hatta yatmamla bebeği çıkartmaları bir oldu sanki 🫣♥️hemen bana gösterdiler kokusunu içime çektim öptüm öptüm o duygumun kavuşmanın başka bir tarifi yok, bebeğimi giydirirlerken hep onları izledimmm ve onu odaya çıkarttılar daha sonra beni hafif uyutmuşlar☺️ Dikişlerim vs bitince odaya cıktm miss kokulu bebeğimi emzirdim , aslında doğumdan önce sütüm gelirdi ondan dolayı çok zorlanmadım, yeterli değildi tabiki ama hiç yoktan iyiydi😁 ertesi günde çıktık hastaneden🥰 açık olmam gerekirse ilk 2-3 gün biraz zor geçti gece bebeği emzirirken kucağıma alırken dikişlerim acımadı değil ama hareketli olmamız gerektiği kadar dinlememiz de gerekiyor 1 hafta oldu ben doğum yapalı çok şükür gün geçtikçe daha daha iyi oluyo insan, sarılık olmanın köşesinden döndük 😁 her ne olursa olsun her şeye değiyor o kokusuna, izlemesine sevmeye doyamıyo insan 🥰🙏🏻🤱🏼 Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin☀️♥️