Bussbusss Kızlar bebeğim hareketliydi her zaman ama bugün aşırı derecede sert hareket ediyor ve sürekli. Basına böyle bir sey gelen var mı çok tedirgin oluyorum canımı da yakıyor . 35+3
nuhunannesi42 Bussbusss 40+3 benimde 2 gündur çok hareketli hele.geceleri daha çok hareketsiz olmasından iyidir korkmayın bence 🥰
Bussbusss nuhunannesi42 haklısın hareketsiz olmasından iyidir de bende acaba bu kadar hareket ediyo bi sorun mu var diye düşünmüştüm 🥺
rizelipek Yaşamış biri olarak söyleyim karnında nasılsa doğunca da öyle Allah yardımcın olsun afacan yaramaz olcak seninkide 😂
43serife Bussbusss senin ki kaç haftalık canım benim de basindan beri baş aşağı pozisyondaymis şuan 28 haftaligiz
csmaknc Bussbusss benimki de baş aşiağı duruyordu gün içinde hep poposunu çıkarıyordu akşam beri çok hareketli döndü diye şüpheleniyorum ama hıçkırıklarıda aşağıdan geliyor yer mi açıyor yoksa anlamadım 😂
Damladervis Maşallah benim bebeğim de çok hareketli baya hemde doktora sordum çok güzel maşallah dedi korkulacak hiç bir durum yok tam tersi hareket etmezse veya az hareket ederse kork demişti bana