Mucizem_00 Şuan lays baharatlı yiyorm valla canm çektlce yiyorm inş bişy olmayacaktır 17 haftalıgım :)) sizler yiyomsnz
seda2209 Mucizem_00 yiyorum valla canım isteyince kilodan başka sıkıntısını görmedim güzelce kilo aldım oh mis sjxjsjc
TugceArslan Mucizem_00 Afiyet bal şeker olsun. Reflüden abur cubur yiyemedim bir süre. Geçer geçmez devam😅
catmomm Mucizem_00 eveet hamilelikte çok cabım istemeye başladı. Baya bırakmıştım aburcuburu hatta noodle aşerdim öyle böyle değil lwmxşfkf sabah öğlen akşam noodle yedim. Bayadır yemiyordum 3-4aydır özlemişim
Mucizem_00 seda2209 nekdrlıksun ben hiç almadım daha haftamdan dolayı mı :)) herşeyde yiyorm ama ne blm
seda2209 Mucizem_00 21 haftalığım benim vücut kilo alıp vermeye müsait iki lokma yesem aliyom iki öğün yemesem veriyom kskdkskc
Nurcantas65 Mucizem_00 afiyet olsun çiğ şeyleri et yumurta ürünlerine dikkat gerisini canın çekince ye. Ben napalim ölelim mi yani diyorum yiyince 😂😂😂 tesellim de bu
rizelipek Hamileyken çiğ ürünler dışında canım ne isterse yedim yiyorum da aman canım çekiyor hamileyim sonuçta 😅😅
Annesininportakali53 Mucizem_00 söyle kuzum bende 17 haftaligim hamilelik sürecinde 3 kez yedim valla 1 kez baharatlı iki kez sade patates cipsi .. normalde bakarsan şuan yediğimiz hersey sağlıksız çünkü herseyde katkı maddesi var ki zaten bebek senin yediğin çipsi yemiyor senin yediklerinden sağlıklı olan vitaminleri alıyor sadece gerisi sana kilo olarak kalıyor insanız yani illaki yiycez canımız isteyebilir içini ferah tut
Mucizem_00 Annesininportakali53 ne 3 ü yiyom valla saymadım cok yemişimdir 🥺😂😂😂 onun yanında şmdi kefir kıruyemiş te yiom vicdan rahatlatıom
seda2209 Mucizem_00 kız ben 17 haftalıkken zaten 7 kilo almıştım coktan. Şimdi 21 olduk ama hâlâ öyle kalmış durumda almadım. Seninki çok iyi almamışsn 😂
Annesininportakali53 Mucizem_00 kız ben markete girsem ben de yerim yok valla dayanamıyorum al işte markete gidiyorum🤦♀️
Annesininportakali53 Mucizem_00 canın çekmesin diye karaladım https://imgyukle.com/i/VcPQVU Sayende gittim aldım şimdi ben de post açarım 🤣 vicdan azabı başladı 🤦♀️
Minigim38 Yiyorum bende jelibon cips seker cikolata kola gazoz ama abartmamak şartiyla tabii canım cekiyor burnuma burnuma kokuyor 😁😁cipsiyi yoğurtlu sos yapıyorum öyle yiyorum saglikli hala getirmeye çalışıyorum 😆😆 sonucta yoğurt da yiyorum
ilkbebekim Minigim38 aa kendimi gördüm burda, cips yerken içini rahatlatmak için yoğurda batırmak ♥️😂
Celiktss Koca bi paketi bitirmek değil ama küçük bi kase ye bence. Dışarda neler yiyoruz içiyoruz, marketten peynir diye süt diye ne alıp yediğimiz belli değil, bi tabak cipsten bişey olacağınj sanmam
Benimennembirmelek Mucizem_00 cnm ara sıra bende yiyorum hamileliğimin ilk başlarında asla yemicem diyodum ama dayanamıyorum 😂
Mucizem_00 Benimennembirmelek ye aşkom bşy olmaz inş zehir de alıoz panzehşrde degil mi ama, 😂😂 süt te içioz yçyogurtta yioz dondurmada yioz 😂😂
Mavisperi Mucizem_00 en azından nefsimi korlemek için çok canım çektiyse abartmamak şartıyla yiyorum napalim suan yediğimiz ekmeğe bile insan guvenemiyor hayırlısıyla bisey olmasın insaAllah sağlıkla gelsinler minnak lar