Mom69 Arkadaşlar normalde düzenli adet olurum kurtajdan 28 gün sonra adet oldum bu 2. Adetim olacak ama 2 gün gecikti adetim acaba kürtajdan kaynaklı bir durum mu test yapıyorum negatif çıkıyor acaba hamile olup testte çıkmama ihtimali var mi
Xxxbetuss Mom69 canım merhaba bende kürtaj olduğumda gecikme ve erken adet olma durumum olmustu bir süre düzene kendiliğinden giriyor. Bekle 5-6 gün kendine stres yapma adet olmazsan tekrardan test yap geç döllenme de olabiliyor cunku
Mor_papatya_ Mom69 Bende 1 sene önce kürtaj oldum ama kürtajdan sonra hala adetim düzelmedi normalde 22. yada 26 günde bir olurdum ama kürtajdan sonra bu döngüm 38,34,36 günde bı olmaya başladım doktorum normal dedi. Şüphen varsa kan ver en iyisi 🤷🏻♀️
Mom69 Xxxbetuss siz kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız vakum ile oldum ama bir sıkıntı olmamıştır umarım
Xxxbetuss Mom69 aynen en sağlıklısı o benimde adetim geçti 7 gün sonra idrar testinde pozitif çıktım.. allah gönlüne göre versin canım
Mom69 Xxxbetuss kürtajdan kaç ay sonra hamilr kaldınız ben çok stres yapıyorum eşim gerçekten artık çok istiyor evlat sahibi olmayı
Xxxbetuss Mom69 ben adetim bitince 15 gün sinra yapmıştım çift çizgi çıkmıştı baya belirgindi üstelik ama kimyasal gebelik geçirdim düştü canım
Talihimyokbahtimkara Mom69 Kuzum ben kürtajdan bir ay sonra tekrar gebe kaldım. Kürtajdan sonra tüpler tamamen açılıyor gebe kalmak çok kolaylaşıyor siz yeterki stres yapmayın 🌸
Mom69 Talihimyokbahtimkara ben kürtajdan sonra bir adet gördüm normalde düzenli 27-28 günde olurum ama 30 gün oldu hala yok test yapıyorum negatif regl belirtisi de yok kürtajdan kaynaklı bir sıkıntı mı var diye korkuyorum
Mom69 Talihimyokbahtimkara yaa çok sevindim rabbim hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin olmadıysa vardır bir hayır diyorum ama artık bende anne olmayı çok istiyorum 🙏💜
Talihimyokbahtimkara Mom69 Kuzum bildiğim kadarıyla kürtajla ilgili yaşanabilecek tek sıkıntı içerde parça kalması. O durumda da kanama durmuyor zaten. Senin bir regli dönemin geçmiş kürtajdan sonra ya geç döllenme oldu henüz testte çıkmıyor yada çok stres yaptığın için geciktin. Ama korkma kürtajla ilgili olsaydı aksine kanaman olurdu. Bir iki gün daha geçsin bakalım sen ferah düşün erken gebelik testi yaparsın sonra
Mom69 Talihimyokbahtimkara ay inşAllah hayırlısı hangisi ise onu versin rabbim dualarınizda beni de eksik etmeyin bende şimdi namaz kılıp sizi ve tüm hamileleri dualarıma alacağım 🙏