Tugbakose Arkadaşlar merhaba gebelikte cvm igg enfeksiyonu geçiren var mi ?? Bu konuda beni rahatlatmanıza ihtiyacım var ?
Nisandua1 Tugbakose İgm önemli benim pozitif çıkmıştı ama doktorum bu hassas bir test yanlış olabiliyor birde devlette ver dedi verdim ve şükür negatif sıkıntı etme inş güzeldir herşy
Tugbakose Tugbakose gamzosgamzos Cvm İgg pozitif çıktı ama adivite ve igm buqun kan verdim iki gün sonra cikicak cok korkuyorum bir sıkıntı cikar mi 🥲🥲
gamzosgamzos Tugbakose inşaAllah bir sorun cikmaz canım benimde igg poztifti ama igm negatif inşaAllah seninde negatif cikar 🙏
Tugbakose gamzosgamzos yaaa insallahh dua edin olur muuu insallah negatif çıkar siz peki doğum yaptınız mi ??
gamzosgamzos Tugbakose etmezmiyim guzel haberlerini banada bildir inşaAllah 🙏 evet 28 inde 3 aylık olacagiz inşaAllah 😊
Tugbakose Hilal-95 ama adivite ve igm buqun kan verdim uc dört güne cikicak negatif çıksa bile doğumdan sonra anne sütünden geçme ihtimali oluyormus ?? Doğru mu acaba
Hilal-95 Tugbakose yani doktorun daha doğru bilgi verir canm ama normalde herkes bi çok enfeksiyonu geçirmiş aşı olmus oluyor ama gebelıkde geçiriyosan da antibiyotik verıyor doktor gerek duyarsa eğer ama sütden geçtiğini duymamıstım hiç
Tugbakose Rukiye24 evet igg pozitif ztn igm negatif çıkması lazım oyuzden iki gün sonra cikicak bnmkisi bakalım hayırlısı 😰
Tugbakose gamzosgamzos Masallah hayırlı evlat olsun insallah 🤲🏻 Bir sorum daha olucak anne sütünden bebeğe de geçiyormuş sizde bir sknti yaşamadınız oyle degil mi
gamzosgamzos Tugbakose amin inşaAllah sende sağlıkla kavus inşaAllah 🙏💕 yok canım çok şükür oyle bir sorunumuz olmadı aktif emiyor aylık muayeneye gidiyoruz 😊
Tugbakose gamzosgamzos cmv igM buqun çıktı sonucum sevinmelimiyim negatif çıktı 0.14 negatif gösteriyor adivite carsamba günü cikicak önemlisi bumuydu ne olur aydınlat beni 🤲🏻🤲🏻🤲🏻